Coș

Hteththemeth și  Sonic Distillery la Cluj-Napoca

Locatie eveniment: Hardward Pub (Hard Club)
Adresa: Republicii 110, Cluj-Napoca 400489

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
30 lei  20 lei Presale (preţ primele 40 de bilete)
  30 lei – Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
Important! Biletele sunt disponibile in numar limitat!

===================================================================
Hteththemeth vă invită la o seară în care să experimentați noi stări și trăiri dat fiind faptul că vă vor prezenta multe piese de pe următorul material ce va fi lansat în scurt timp. Alături de brașoveni pe scenă vor urca clujenii de la Sonic Distillery.
Data: Sambata, 25 ianuarie 2020
Locație: Hardward Pub

HTETHTHEMETH
Proiectul Hteththemeth din Brasov este fara indoiala o prezenta unica pe scena rock metal imbinand mai multe genuri in ceea ce mebrii trupei vor sa defineasca o “muzica inumana” (unhuman music) purtand auditoriul prin riff-uri agresive metal, pasaje progressive, avant-garde, doom, gothic, atmosferic pana la blues si boss nova. Uneori in cadrul concertelor folosesc actori si intreaga experienta duce catre ceea ce unii au numit Theatrical Rock.
Un concert Hteththemeth este mai mult decat atat, este o poveste auditiva si vizuala care provoaca stari tesute in jurul unui concept dincolo de muzica si versuri, proiectand diverse personaje si trairi si lasand publicul sa ghiceasca si sa isi formeze propria interpretare a momentului.

Inceputurile Htethemeth au fost in 1999, intregul concept bazandu-se la acea vreme pe visul pe care l-a avut Lao Kreegan intr-o formula duo, pe parcursul anilor urmatori ramanand un proiect solo uneori cu muzicieni invitati. Totul s-a schimbat in 2013 cand au fost cooptati mai multi muzicieni sa intregeasca o formula de „trupa” si asa povestea a reinceput.
Cu aparitii la mai multe festivaluri de rock si metal (Artmania Festival, Rockstadt Extreme Fest, Maximum Rock Festival), Hteththemeth si-a sedimentat prezenta pe scena muzicala prin prezenta la Wacken Open Air dupa ce a castigat Wacken Metal Battle Romania in 2016. In acelasi an a concurat in final The Global Battle Of The Bands la Berlin clasandu-se pe locul 2 prin votul celor prezenti.
Anul 2016 a fost unul prolific pentru trupa dand startul colaborarii cu Velius Media si avand ca rezultat doua productii video oficiale care au fost difuzate pe Music Channel si un lyric video.

“YOU ARE MY LAST GIRLFRIEND” https://youtu.be/Tw7hFwdn2m8
“LIGHT LIES” (ft. 4Tune Quartet) https://youtu.be/DsNE_k4Uh6w
“LI(F)E” (lyric video) https://youtu.be/dALmv-HZsw0

Hteththemeth se bucura si cu diverse colaborari cum ar fi 4Tune Quartet (in cvartet de muzica clasica) cu care au reorchestrat intregul album Best Worst Case Scenario si au organizat cinci concerte speciala in aceasta formula colaborativa in primavara anului 2018. In acelasi an s-a lansat videoclipul piesei Light Lies impreuna cu 4Tune Quartet.

HTETHTHEMETH este:
LÄO KREEGAN – voce
VLAD-ANDREI ONESCU – keyboards & FX, voce
LUCIAN POPA – chitara, voce
MIHAI RĂDULESCU “KOLDR”– bass, voce
CODRUȚ COSTEA “CODREZ” – tobe si percutie

DISCOGRAFIE
1999 – Ziduri Mucegăite Cu Rosturi
2000 – I Kiss You Only If I Adore You (Or If I Hate You)
2010 – Blank Black (Split with Lao and Amarthalos)
2013 – The Unhuman Split (with The Bipolar Disorder Project)
2016 – Best Worst Case Scenario

In prezent Hteththemeth lucreaza la un nou album ce va fi lansat in curand.

Facebook: www.facebook.com/Hteththemeth
YouTube: https://www.youtube.com/user/Hteththemeth

SONIC DISTILLERY
Formația a fost înființată în Cluj-Napoca, în anul 2015, stilul abordat fiind indie/alternative. Primul lor concert i-a dus direct în finala GBOB România din 2016. În anul 2019 apare și prima lor apariție discografică, sub forma unui EP compus din trei piese, denumit „Bootleg No. 1”.

SONIC DISTILLERY este formată din:
RALUCA ICHIM – voce
ISTVAN VLĂDĂREANU – bass
IONUȚ CIUCLE – chitară
ALEX DASCĂL – tobe

========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes