Coș

Gugulan Rock Open Air Festival 2021

Locatie eveniment: acces Cartier Teiuș în Zona Valea Cenchi
Adresa: Caransebes, Caras Severin

Biletele şi abonamentele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
50 lei – 40 lei – Presale Abonament 3 zile (primele 30)
– 30 lei – Bilet o zi (oricare la alegere)
– 50 lei – Abonament 3 zile
Organizatorii festivalului au transmis un comunicat prin care anunță că acest eveniment, programat inițial pentru 2020, se amană pentru 2021.
 Line up ul rămâne neschimbat! 🤘 Abonamentele şi biletele achiziţionate rămân valabile pentru 13-15.08.2021.

În urma măsurilor luate împotriva epidemiei de Coronavirus (Covid 19) acest eveniment (programat inițial pentru 14-16.08.2020) se amână pentru data de 13-15 august 2021.
=============================================================
Gugulan RockOpen Air Festival 2021 va avea loc în 13-15 august, la Caransebeş în Zona Valea Cenchi, str. Acces Cartier Teiuș
Festivalul de anul acesta se va desfăsura în aceiaşi locaţie, poziţionată chiar la intrarea în Caransebeş din direcţia Reşiţa, locaţie suficient de mare pentru a putea găzdui toate activitățile care se vor desfășura, are acces de drum asfaltat până la intrare, loc de parcare şi camping pentru corturi.

„Ne dorim ca festivalul să evolueze, iar ediţia de anul acesta se va remarca prin calitatea muzicală…” Vor urca pe scenă cele mai apreciate trupe din Europa, dar şi din România, iar pana acum au confirmat participarea la festivalul din ţara Gugulanilor:

Festivalul nostru implineste 7 ani, perioada in care ne-am confruntat cu o groaza de situatii, unele placute si foarte multe complicate. Am mers si vom merge intotdeauna inainte, matur si sigur, iar daca e vorba de maturitate, a venit momentul sa avem oaspeti de exceptie.
Pe scena Gugulan Rock Open Air Festival vor urca:
– 🤘 WOLFHEART (Headliner)
Luna Amara
Roadkillsoda
Nemesis(Serbia)
Voices Of Silence
Urmeaza sa mai anuntam si urmatoarele trupe in curand.

Detalii despre eveniment pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/2400901513515551/

Best WordPress Themes