Coș

„SARBATORI CU… ZAMBET” -spectacol muzical-umoristic- Grupul VOUA

? Data: 21.12.2023 / 🕣 Ora acces: 20:00
📌 Locatie: The Pub Univestitatii
🏠 Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sect.3
📧 Eveniment FaceBook

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
50 lei – 40 lei – Presale (reducere pentru primele bilete)
50 lei – Acces
Locurile sunt limitate si se vor aloca in ziua evenimentului in functie de sosirea in locatie.
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
__________________________
Compania Teatrala Voua prezinta:

UMOR LA SUPERLATIV!

După spectacolele de mare succes ținute pe 2 februarie și 28 mai, COMPANIA TEATRALA VOUĂ revine joi, 21 decembrie, 2023, ora 20.00, în THE PUB UNIVESITĂȚII, cu altă reprezentație de gală, „SĂRBĂTORI CU ZÂMBET!”, în care pot fi vizionate momente umoristice în premieră, create special pentru perioada în care toți sperăm să întâmpinăm noul an cu…zâmbetul în suflet!

Vreți să râdeți sănătos și să nu simțiți cum trec două ore veniți să urmăriți spectacolul regizat de Adrian Fetecău, în care joacă actorii Ioana Budu, Jean Lemne, Andrei Necula, Daniel Torje, Florin Nan și cânta Ovidiu Mihăilescu și Dan Caramihai.

Puteți fi însoțiți de copii fără teama că trebuie să le puneți palmele peste urechi la poantele de pe scenă! VOUĂ demonstrează că încă se mai poate face în România un umor adaptat realităților actuale fără referiri explicite la organele sexuale, umor foarte apreciat de cei care au vizionat în THE PUB UNIVERSITĂȚII primele spectacole ale trupei din 2023.

Veniți și la ultimul pentru a vă face dumneavoastră și celor dragi un cadou „mai altfel” în prag de marea sărbătoare în care Moș Crăciun vi le va aduce pe cele tradiționale!

Rezervari si informatii: 0728843782 sau www.the-pub.ro

Best WordPress Themes