Coș

Green Ties in turneul – Water Fest 2022


Locatie eveniment: Club Touche, Baicoi
Adresa: Aleea Tomis, nr.1, Baicoi PH

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
50 lei – Acces in ziua de 6 mai
Taxa de procesare: 6%/ bilet

Pentru a promova Water Fest Ceahlau 2022, trupa Green Ties, organizatoarea festivalului aflat la a IV a editie, impreuna cu Asociatia Green Ties au dat startul unui turneu national. Water Fest este un festival ce promoveaza muzica si sporturile nautice, avand sustinerea Asociatiei Ivan Patzaichin – Mila 23 ca parteneri in Alianta Apele Unite ale Romaniei din 2019. Competitia de vaslit canotci 10+1 este parte integranta in acest festival inedit prin forma si continut.
,, Am ales aceasta forma de promovare pentru ca ne dorim sa interactionam cu publicul nostru, care este si publicul festivalului, cat mai des posibil. In cei 15 ani de existenta a trupei am reusit sa atragem langa noi atatia oameni incat atunci cand am organizat prima oara festivalul in 2018 a fost un lucru firesc. Trebuia sa facem cumva sa adunam tot publicul care ne iubeste, macar odata pe an la un loc, pentru a ne putea bucura de natura si de prieteniile legate in atatia ani. Incercam sa ajungem in cat mai multe orase si sa vindem cat mai multe bilete, pentru ca acest festival sa ramana independent, sa se autosustina. In festival avem ca invitati artisti din rock, folk si blues, pe care incercam cu tot ce putem sa ii sustinem prin organizarea festivalului, sa tinem vie ideea de unitate intre artisti “ – Green Ties.

Important!
Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor în vigoare pentru INTERIOR:

– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore  (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).

Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porți masca de protecție în interior, în spațiile comune și la bar. Avem cu toții obligativitatea respectării normelor în vigoare și respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numărul de locuri disponibile pentru ca să ne simțim cu toții în siguranță și pentru a avea spațiu personal suficient.
*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.
Best WordPress Themes