Coș

Gothic • Ruyned • Closed Book @M2, Timisoara

? Data: 05.04.2024 
🕣 Ora:
19.00 – 22:00
📌 Locatie: M2 – event venue

🏠 Adresa: Piata Iancu Huniade, 2, Timisoara

📧
Eveniment FaceBook

Filters Sort results
Reset Apply
No results found. Clear filters and try again?
Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
50 lei – 40 lei – Presale (reducere pentru primele bilete)
50 lei – Acces normal
25 lei – Acces elev / student(se prezintă carnetul la acces)
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
___________________

GOTHIC + RUYNED + CLOSED BOOK
Vineri 05 aprilie – M2 – Timișoara
*****
GOTHIC este în plină campanie de lansare a albumului ”Underground” , un album la care se lucrează de peste 2 ani, înregistrat parțial la Consonance Studio – Timișoara și mixat la Haunting Studios (Grecia) de către Nikos Palivos, un foarte talentat producător elen, care și-a dedicat 7 luni mixajului noului album Gothic. Noul disc al trupei vine încărcat de multe surprize, o evoluție de stil și versuri aproape exclusiv în limba romană, prima tentativă de acest gen a trupei de death metal melodic. Gothic este una dintre cele mai îndrăgite formații de metal din România, cu o carieră de peste 30 de ani, multi-premiată, cu o vastă experiență scenică și de turneu (inclusiv ca reprezentantă a României la Wacken Open Air), având peste 500 de concerte la activ, atât în Europa cât și în afara ei.
https://www.facebook.com/Gothic.Romania
https://www.instagram.com/gothicromania
https://www.youtube.com/GothicRomania
*****
RUYNED s-au format în primăvara lui ’23 la Timișoara, unde au luat rapid scena metalului cu asalt. După un demo de debut, „Morbid Pleasures” Ruyned apar la mai multe festivaluri.
Din 2024, printre alte show-uri locale, au reușit să pășească pe scena metal principală din România – Quantic Club din București, deschizand pentru Akral Necrosis (România) și Impaled Nazarene (Finlanda) în februarie.
În martie 2024 au devenit câștigătorii Olimpiadei Naționale de Thrash Metal de la Craiova, care au reunit cele mai bune 11 trupe de thrash metal din România. Premiul este un slot pe scena Explosive la EXIT Festival din Serbia – act de deschidere pentru Coroner, 12 iulie 2024, Novi Sad, Serbia.
Pe 22 martie 2024 a fost lansat single-ul Fleshripper împreună cu un videoclip. Trupa a finalizat înregistrările albumului lor de debut – Eternal Torment – care va fi lansat în această toamnă.
RUYNED înseamnă :
Bogdan Mateescu – voce, chitară solo
Andrei Crișan – chitară ritm
Tiberiu Olescher – bass
Mihai Marinescu – tobe
*****
CLOSED BOOK este o trupa de metalcore si progressive metal din Timișoara, înființata in 2020, de către Bondor Alex la chitara/voce și Filip Daniel la bass. Cei doi și-au petrecut primii ani ai trupei prin a compune piese și a dezvolta un stil propriu al trupei, încercând sa creeze ceva unic. În 2023, au completat trupa prin a-l aduce pe Bobirci Victor la tobe si Bucur Denis la chitara lead.
Împreună cei patru au susținut primul concert Closed Book în cadrul evenimentului Time to Rock, eveniment pentru deschiderea capitalei culturale, continuat cu alte concerte în cadrul evenimentelor Embargo Fest si Shanti Fest, cât și concerte de club locale.
Filip Daniel, din motive personale, a părăsit trupa, iar celor 3 li s-a alăturat Draghici Gabi.
Trupa planifica lansarea primului album anul acesta, și aducerea acestui sound nou in întreaga țara.
Instagram:
https://www.instagram.com/closedbookofficial…
Facebook:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100090874135331
Vă așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună la Lovebar! 🎉🕺  #Lovebar #DistractieMaxima

Best WordPress Themes