Coș

Gothic 30 de ani

Gothic 30 de ani@ The Pub Universitatii

 Data: 10.02.2023 /  Ora: 19.00
Locatie: The Pub Univestitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sect.3
Eveniment Facebook

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
47 lei – Acces (pret in ziua evenimentului)
Locurile sunt limitate si se vor aloca in ziua evenimentului in functie de sosirea in locatie.
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.

__________________________

Vineri 10 februarie formatia Gothic isi aniverseaza 30 de ani de existenta, in cadrul unui eveniment cu invitati speciali si surprize, in clubul The Pub – Universitate, incepand cu orele 19.00 . In deschidere va evolua trupa bucuresteana Necrotic Abyss.

Gothic este una dintre trupele de referinta pentru muzica metal din Romania.
Deja activand de peste 29 de ani, trupa a prestat in peste 500 de concerte atat in tara cat si in strainatate, avand sute de aparitii difuzate
pe posturile nationale de radio si televiziune, cat si articole si interviuri aparute in cele mai mari publicatii din Romania si strainatate.
Trupa s-a facut remarcata inca de la inceputuri, fiind multi-premiata la majoritatea festivalurilor rock din tara, distinctiile culminand cu un loc 1 la emisiunea lui Petre Magdin `Intalnirea de la miezul noptii` de la TVR, fapt care propulseaza trupa in careul de asi al metalului autohton. Albumul de debut `Touch of eternity` (1998 Bestial Rec) a fost unul dintre cele mai bine vandute albume de metal din Romania in anii 90, piese ca Anguish, Regrets si Memorial Winter devenind adevarate hituri, cantate in cor de catre fani la concertele trupei. Celebra publicatie germana `Metal Hammer` a acordat nota 9 (din 10) acestui album.
Liderul formatiei, Petrut Alin a mutat trupa in Belgia in perioada 2000-2004, reusind performanta de a scoate albumul `In Blood We Trust` (sub titulatura Innerfire) in 2004 la casa de discuri belgiana Painkiller Records, cotat pozitiv in recenzii din vestul Europei, cat si de a presta cu succes pe scenele belgiene.

Revenit in Romania in 2005, Petrut Alin, alaturi de `Taly`Csaba Talpai, refac trupa Gothic. Dupa mai multe schimbari de componenta si nenumarate concerte in Romania si alte tari, precum Belgia, Germania, Franta, Slovacia, Bulgaria, Ungaria, trupa finalizeaza un nou album de studio, `Expect the worst`, produs la studioul `Consonance`din Timisoara, lansat in ianuarie 2012.
Anul 2012 mai scrie un capitol important din istoria trupei, Gothic castigand concursul WACKEN METAL BATTLE, competitie nationala, concertand cu succes la Wacken Open Air, cel mai mare festival de rock din lume.
In 2017 Gothic finalizeaza un nou album, `Demons`, lansat in luna ianuarie a acelui an, urmat de un turneu de lansare de mare succes.
In ianuarie 2017 formatia Gothic este invitata la festivalul Saa`rang din INDIA, fiind una dintre putinele trupe romanesti care a ajuns pe acele meleaguri.

In ianuarie 2019 Gothic devine prima trupa romaneasca de rock care concerteaza in Tenerife, filmand cu aceasta ocazie un videoclip senzational pe insula din arhipeleagul Canarelor, pentru piesa Catacombs.
In 2023 Gothic preconizeaza lansarea unui nou album, pentru care s-au demarat deja inregistrarile.

http://www.facebook.com/Gothic.Romania
https://www.youtube.com/gothicromania

Recomandări:

22
Feb
Altar 33 Years – Concert Aniversar | Quantic
Bucuresti
Quantic Club
25
Feb
Altar 33 Years @Versus Pub Galati
Galati
Versus Pub
09
Mar
Cargo @Versus Pub
Galati
Versus Pub
15
Mar
Iris – Cuvinte de iubire @The Pub
Bucuresti
The Pub Universitatii
15
Mar
Vita de Vie @Love bar, Sibiu
Sibiu
Love bar
12-13
Apr
Dirty Fest 2024 @Cluj-Napoca
Cluj-Napoca
Zazen Street Food Garden
26-28
Apr
May, Be Rock 2024
Costinesti
White Horse
11
May
Dirty Shirt @Underground Pub
Iasi
Underground Pub
16
May
Antract @ Ramnicu Valcea
Rm.Valcea
Casa de Cultura a Sindicatelor
17
May
Celelalte Cuvinte Live @M2
Timisoara
M2
18
May
Dirty Shirt @Rockstadt
Brasov
Rockstadt
19
May
Dirty Shirt – Big Band @Quantic
Bucuresti
Quantic Club
28-30
Jun
Rock The Camp 2024
Cluj
Camping Colina

Best WordPress Themes