Coș

George Sarluceanu si invitatii săi @ Trocadero Blues Nights

? Data: 15.02.2024 / 🕣 Ora acces: 19:30
📌 Locatie: The Pub Universitatii
🏠 Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sect.3
📧 Eveniment FaceBook

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
60 lei – Acces presale (reducere pentru primele bilete)
80 lei – Acces normal
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
Locurile sunt limitate si se vor aloca in ziua evenimentului in functie de sosirea in locatie.
___________________

🌟 George Sărluceanu şi invitaţii săi pe 15 februarie 2024 la Trocadero Blues Nights
George Sărluceanu ne prezintă noua sa creaţie – FAŢĂ ÎN FAŢĂ. Despre aceasta George ne precizează: „Față în față este este albumul care mi-a dat libertatea de a face muzică în felul meu atipic, de inspirație, uneori neglijent, dar controlat. Prin minte mi-au trecut vocile auzite la Harry Belafonte, orchestrațiile auzite la Frank Sinatra și soundtrack-urile din Sons of Anarchy. În muzică nu trebuie să existe limite, ea trebuie doar să fie vie. Mă prezint în fața voastră simplu, direct și dezvălui vizual, auditiv și mental cine este George Sărluceanu. Cum am ajuns să-mi doresc acest album? Din dorinţa de-a face ceva atât de diferit încât să nu poată fi catalogat, depășit sau reinterpretat. Și interpretarea, dar și producția acestui album au la bază dorinţa de a fi liber și neîngrădit.”
Pentru această seară George Sărluceanu are doi invitaţi speciali: Claudiu Naşu Purcărin şi Tudor Miron. Claudiu Naşu Purcărin este un toboşar cu temeinică experienţă de concert, excelând în diverse formule de trupă, din mai multe genuri musicale, fiind foarte cunoscut mai ales cu … Nightlosers. Tudor Miron este cunoştinţa noastră mai tânără de la PUB, care cucereşte auditoriul cu fiecare prezenţă scenică.
„Este un album absolut nou, care se va lansa cu această ocazie la Trocadero Blues Nights şi care aduce în prim-plan povestea adevărată a unui muzician serios din Galaţi, care s-a reinventat, s-a luat la trântă cu viaţa, de câte ori a fost nevoie, a scrâşnit din dinţi şi a pornit mândru mai departe, încrezător în forţele sale. Albumul nuanţează starea emoţională interioară a artistului, cu cele mai fericite armonii şi prin cele mai reuşite sonorităţi tehnice. Un adevăr şugubăţ, pe şapte note muzicale.” (Radu Lupaşcu)
Trocadero Blues Nights prezintă George Sărluceanu şi invitaţii săi, organizat la The Pub Universităţii, este un un episod marca artasunetelor.ro! Hosted by Radu Lupaşcu.
Parteneri: the-pub.ro, AmBilet – Bilete online, radioromaniacultural.ro, zilesinopti.ro, contacteculturale.ro, tananana.ro, artasunetelor.ro.

Vă așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună la The Pub Universitatii! 🎉🕺  #DistractieMaxima

Best WordPress Themes