Coș

Concert George Gakis and friends @ The Pub Universitatii

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
40 lei – Acces cu loc (pret in ziua evenimentului)
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
 👉 Concert George Gakis and friends
📅 Data: Vineri 29 iulie 2022 / 🕢 Ora: 20:00
📌 Locatie: The Pub Univestitatii
Eveniment Fb:
==================================================

George Gakis este o figură marcanta a scenei muzicii rock grecești. A creat „The Troublemakers” în mai 1993, o formatie de rock melodic de cinci persoane, influențata de grupuri precum Whitesnake, Aerosmith, Bon Jovi, Deep Purple, Winger, Scorpions etc.
Prin intermediul propriei case de discuri G. G. Records a lansat trei albume: ”Keep on Rock ‘n’ Rollin” (1989), ”Pain in my ass” (1995), ”Forbidden Paradise” (2000), pe muzica și versuri de George Gakis.
De remarcat este faptul că George Gakis și trupa sa au apărut în peste 1000 de spectacole live, aproape peste tot în Grecia, formând un public pasionat de fani.
În prezent are domiciliul în Ioannina (Grecia), unde activează în afaceri. In paralel concerteaza în toată țara și, în colaborare cu municipiul Ioannina, a condus în ultimii ani Festivalul Castle Rock din Ioannina avand ca invitati artiști importanți precum: Scorpions, Whitesnake, Deep Purple, Glenn Hughes, Winger. , Dokken , etc.

De menționat sunt aparitiile in deschidere la concertele grupurilor legendare de rock Deep Purple, Whitesnake, Glenn Hughes, Dokken, Winger, Over the Rainbow, Twisted Sister și Uli Jon Roth.
George Gakis și The Troublemakers au deschis concertele Scorpions la Salonic, Ioannina, Patra și Atena la S.E.F în fața a peste 50.000 de oameni.
Albumul George Gakis intitulat: „Too much ain’t never enough” include zece melodii originale pe versuri și muzică de George Gakis precum și un aranjament foarte special al unui cântec tradițional grecesc. Albumul este coprodus și mixat de C. F. Kip Winger, cu apariții ale vedetelor : Joe Lynn Turner (Rainbow, Deep Purple), Bobby Rondinelli (Rainbow), James Kottak (Scorpions), Greg Smith (Alice Cooper, Over the Rainbow), Mark Cross (Helloween, Firewind, Outloud) și Yiannis Spathas (chitaristul legendarului grup rock grecesc Socrates).
În prezent lucrează la un nou album.
La Bucuresti George Gakis va prezenta un set acustic precum si unul electric la care va fi acompaniat de membrii trupelor JO ANA : Mario Dumitrescu-drums, Rares Dumitrascu-bass, Florin Ionescu-guitars, Petre Macovei Vlasceanu-guitars, si RO-GR : Mario Dumitrescu-drums, Ian Gabriel Effraimidis-bass, Iorgos Buli Efremidis-guitars .”

Best WordPress Themes