Coș

George Baicea – Electric Blues Band

George Baicea – Electric Blues Band

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti 

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
40 lei – Acces in ziua de 11 februarie  (alegeți mai jos locurile in sală)
Se pun în vânzare un număr limitat de bilete!
Taxa de procesare: 5% / bilet

Vineri, 11 februarie ora 19:00, la The PUB Universitatii vă așteaptă un concert de excepție.

GEORGE BAICEA ELECTRIC BLUES BAND
Unul dintre cele mai valoroase grupuri de blues din România, care se recomandă prin concertele susţinute în ţară şi în străinătate şi prin evoluţii apreciate în deschiderea unor nume ca Eric Sardinas, Coco Montoya, John Hammond, Steve Vai.
Componenţa de elită a acestui grup, muzicieni de înaltă ţinută artistică, vă face părtaş în variantă live la zona specială a bluesului texan reprezentată de Stevie Ray Vaughan, la care se adaugă piese semnate de celebrii: Jimi Hendix, Albert Collins, Buddy Guy, precum şi piese originale.
Experienţa celor trei muzicieni aduce pe scenă momente speciale de improvizaţie, culoare sonoră şi interplay, care pe lângă bluesul electric explorează şi alte direcţii muzicale.
Componenta : George Baicea – chitara, voce
Catalin Rasvan – bas
Nicu Georoiu – tobe

Important!
Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor în vigoare pentru INTERIOR:
– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore  (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).

Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porți masca de protecție în interior, în spațiile comune și la bar. Avem cu toții obligativitatea respectării normelor în vigoare și respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numărul de locuri disponibile pentru ca să ne simțim cu toții în siguranță și pentru a avea spațiu personal suficient.
*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.
Best WordPress Themes