Coș

Gala Folk – Om Bun


Locatie eveniment: Sala Palatului
Adresa: Ion Câmpineanu, nr.28București,

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
100 lei – Cat II
150 lei Cat I
200 lei – Vip
Taxa de procesare: 5%/ bilet

Gala Folk “Om bun” 2022, cel mai important eveniment folk al anului, are loc joi 10 martie, ora 19:00, la Sala Palatului.
Cu o traditie de 11 ani, Gala Folk “Om bun” reunește si in acest an, într-un spectacol de excepție personalități marcante ale vieții artistice românești, artiști care au făcut istorie în industria muzicală: Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Emeric Imre, Mircea Vintilă, Zoia Alecu, Dinu Olarasu si Cosmin Vaman. Spectacolul va fi prezentat de Dana Panduru.
Muzica folk este pentru români una de suflet, deoarece îmbină armonios vocile puternice, poezia, mesajul și linia melodică. Publicul de toate vârstele se regăsește cu ușurință în muzica folk și participă cu totul la spectacol, ceea ce face concertele speciale, fiind concerte de stare. Ultimul spectacolul tinut in 2019 la Sala Palatului, a fost sold-out și atât publicul, cât și criticii l-au considerat “fabulos”.
Joi, 10 martie, la Sala Palatului va avea loc un spectacol mult asteptat Gala Folk “Om bun” 2022, care marcheaza 12 ani de Folk Bun, un eveniment de cea mai înaltă ținută artistică, care reunește adevărate legende ale muzicii românești!

Date fiind noile reglementări în vigoare, accesul spectatorilor se va face cu biletul valabil și cu prezentarea Certificatului Verde, respectiv a unuia dintre următoarele documente:
–  dovadă oficială care atestă vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);
–  dovadă medicală a faptului că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi  ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;

– rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2, nu mai vechi de 48 de ore;

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Recomandări:

Momentan nu sunt evenimente în această locație.

Best WordPress Themes