Coș

Continuând turneul european „Vardøger European Tour” la începutul anului 2018, proiectul Gaahls WYRD sosește și în România, fiind pentru prima dată în țara noastră în această formulă, unde va susține un concert special pentru toți iubitorii de sonorități black metal!

Astfel, show-ul va avea loc în data de 4 februarie 2018în club Fabrica din București, alături de formatia bucuresteana UCIGAN si de o altă trupă ce va fi anunțată în perioada următoare.

Atenție: Pentru acest concert s-au pus în vânzare doar 250 bilete.

În ciuda faptului că este o trupă relativ nouă, Gaahls WYRD reprezintă punctul culminant a nu mai puțin de două decenii de muncă asiduă și dedicare a carismaticului membru fondator a cărui nume poartă, de altfel, acest proiect. Datorită implicării sale în diverse proiecte, de la GORGOROTHla WARDRUNAGaahl a devenit unul dintre cei mai cunoscuți soliști pe scena black metal, a cărui voce unică i-a oferit de-a lungul timpului un loc special lângă cei mai celebri vocaliști.

Setlist-ul concertului va cuprinde atât piese ale cunoscutei trupe Gorgoroth, dar și ale trupelor God Seed și Trelldom, un proiect cult înființat de acesta la începutul anilor 90. De remarcat, de asemenea, este că în proiectul Gaahls WYRD activează și talentatul chitarist cunoscut sub numele de „Sir”, care a cântat alături Gaahl pentru aproximativ 20 de ani, cu apariții atât în cadrul Trelldom, cât și în God Seed.

De asemenea, line-up-ul va fi completat și de alți foști membri din God Seed, Borknagar, Aeternus, Sahg, a căror chimie se va simți cu siguranță în show-ul captivant pe care veți avea ocazia să-l vedeți la București!

Biletele online pot fi achiziționate exclusiv aici pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:

Presale (50 bilete): 49 lei  
Normal price (150 bilete): 59 lei
Acces (în seara evenimentului): 70 lei

*Toate preturile includ taxa de ticketing si taxele locale.
* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.
* Persoanele cu dizabilități pot beneficia de intrare liberă doar pe baza unei hârtii doveditoare (copie după certificat care atestă gradul de dizabilitate).

 

Best WordPress Themes