Coș

IT’S FREAKSHOW TIME! – RockN&Rolla @ Iasi

Locatie eveniment: Rock’N’Rolla, Iasi
Adresa: str.Grigore Ghica Voda, Nr.14, Iasi

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
30 lei – Acces Normal
Taxa procesare: 2lei/ bilet

IT’S FREAKSHOW TIME! 🎪🤹🏼🩰
Datorită succesului de care ne-am bucurat la concertul de lansare a noului single ‘Freakshow’ din București și cerinței publicului de a ne vedea în diferite orașe ale țării, am decis sa aducem FREAKSHOW cât mai aproape de voi! Al doile oraș din turneul nostru, la dorința publicului, comunicată pe retelele de socializare, este Iasi!
Vă așteptăm sambata, 7 Mai, începând cu ora 19:00 la Rock’N’Rolla, Iasi, pentru un concert live, plin de surprize. Datele si locatiile viitoare vor fi comunicate ulterior. Stay tunned!
După 5 ani de la lansare pieselor State of Mind si Funky Prog trupa se reintoarce la energia  definitorie stilului acestora, dar totodată inglobata de experiența acumulata in tot acest timp. The Groovy Bastards este o trupa jazz-funk, inființata în 2015, in București, alcătuita din Ioana Vișinescu – voce, Andrei Bălașa – chitară, Șerban Mateescu – bas și Theo Ionescu – tobe. Această trupă se adresează oricărui segment de vârstă care trăiește prin muzică și este deschis la puțin din toate. Semnătura trupei constă în performanța live unica, care adauga valoare prin personalitatile colorate ale membrilor, stilul, transpuse în piese proprii, dar și în reinterpretarea unor melodii consacrate.
Se planifică a fi un concert diferit, nebun, dar cel mai important GrooOovy! Dacă v-am făcut curioși HOP IN FOR THE RIDE! ������

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de procesare.

Best WordPress Themes