Coș

Freak Show – The Groovy Bastards

Freak Show – The Groovy Bastards

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
40 lei – Acces Normal
Taxa de procesare: 6%/ bilet
HARTA locurilor in sala ?  

The Groovy Bastards vă invită la The Pub, București, pe 3 martie, începând cu ora 19:00 la un eveniment ‘freaky’ cu ocazia lansării noului single al formației “Freak Show” ????.

După 5 ani de la lansare pieselor ‘State of Mind’ și ‘Funky Prog’, trupa se reîntoarce la energia „raw”, definitorie stilului acestora, dar totodată înglobată de experiența acumulată în tot acest timp.
The Groovy Bastards este o trupă jazz-funk, înființată în 2015, în București, alcătuită din Ioana Vișinescu – voce, Andrei Bălașa – chitară, Șerban Mateescu – bas și Theo Ionescu – tobe. Această trupă se adresează oricărui segment de vârstă care trăiește prin muzică și este deschis la „puțin din toate”. Semnătura trupei constă în performanța live unică, care adaugă valoare prin personalitățile colorate ale membrilor, stilul ‘fresh’, transpuse în piese proprii, dar și în reinterpretarea unor melodii consacrate.

Se planifică a fi un concert diferit, nebun, dar cel mai important GrooOovy!
Dacă v-am făcut curioși HOP IN FOR THE RIDE! ???

Important!
Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru INTERIOR pentru:

– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore  (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).
Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porți masca de protecție în interior, în spațiile comune și la bar. Avem cu toții obligativitatea respectării normelor în vigoare și respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numărul de locuri disponibile pentru ca să ne simțim cu toții în siguranță și pentru a avea spațiu personal suficient.

*Toate prețurile includ taxele locale și nu include taxa de ticketing.

Best WordPress Themes