Coș

FOXY LADY BAND featuring GILES ROBSON (UK)

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
Bilet cu loc: 70 lei
Important: După achiziționarea biletelor pentru rezervarea locurilor în sală vă rugăm să sunați la numarul 0728843782!
Se pun în vânzare un număr limitat de bilete!

Duminica, 13 iunie, ora 18:30, la The PUB Universitatii vă așteaptă la un concert de înaltă ținută cu un band de excepție:
FOXY LADY BAND featuring GILES ROBSON (UK)
Componenta:
Giles Robson – voce, muzicuta
Roxana Stroe – chitara
Catalin Rasvan – bass
Nicu Georoiu – baterie
Când mari maeştrii ai muzicuţei ca Sugar Blue ori Paul Jones îl descriu pe Giles Robson ca pe unul dintre cei mai mari muzicuţişti ai lumii, atunci e obligatoriu să fie ceva special acolo. Cu un stil unic, acest talent de clasă mondială vrăjeşte, pur şi simplu, orice audienţă. Vocea sa specială şi abilităţile de a stăpâni perfect instrumentul l-au făcut faimos peste tot pe unde a concertat: Anglia, Rusia, Franţa, Olanda, Scoţia, Italia sau Elveţia, atât în show-uri individuale, cât şi în line-up-ul marilor festivaluri europene. În 2019 a câștigat alături de Bruce Katz, Premiul pentru Albumul Acustic al Anului în cadrul Galei „Blues Music Awards” din Memphis USA, și totodată în septembrie 2019 a lansat albumul solo ”Don’t Give Up On The Blues”.„Blues-ul propus de Giles Robson poate fi descris ca unul extrem de rafinat. Acest om poate fi, cu siguranţă, cel mai bun muzicuţist al scenei contemporane” (The Daily Express)

Roxana Stroe este unica chitaristă de blues si jazz din țară, de asemeni vocalistă și interpretă la muzicuță, absolventă de masterat la Universitatea Națională de Muzică secția jazz. A concertat alături de A.G. Weinberger, Eugen Caminschi, Berti Barbera, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Garbis Dedeian, Direcția 5, Ovidiu Lipan Țăndărică, Alex Man, Clay Windham, Dean Bowman. A activat ca titulară în grupurile: Mike Godoroja & The Blue Spirit, Nicola, Red Cat Bone, Olly of Queens, Balkanamera Band. Din 2008 si până în prezent are propriul proiect de blues, Foxy Lady Band, avându-i colegi de formație pe Cătălin Răsvan la bass și pe Nicolae Georoiu la baterie. A participat la numeroase festivaluri internaționale de blues şi jazz din România dintre care amintim Open Air Blues Festival Brezoi, Panorama Blues Festival din Ghelari – Hunedoara, Freedom Jazz Festival din Vama Veche, Blues pentru Timișoara, iar sub egida Institutului Cultural Român, a concertat in orașele spaniole Alicante si Villena cu formația Balkanamera Band.

*Toate prețurile includ taxele locale și includ taxa de ticketing.

Best WordPress Themes