Coș

Locatie eveniment: Club Rockstadt
Adresa: Nicolae Titulescu nr. 2P, Brașov, 500271

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
  25 lei Earlybird (preţ pentru primele 100)
  30 lei Presale (preţ până pe 18 mai, inclusiv)
  35 lei Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)

👉 Concert For The Wicked și Before I Die pe scena clubului Rockstadt din Brașov 👉 Duminica, 19 mai 2019 / Acces public: 17:00
================================

Program:
17.00: Acces public
20.15 – 21.20: Before I Die
21.35 – 23.00: For The Wicked

Clujenii de la For The Wicked aduc scenei metal românești o combinație de breakdownuri, heavy riffs, refrenuri catchy, heavy și clean vocals. Ei numesc această combinație „fake metal” după ce câțiva critici elitiști le-au spus că-și bat joc de muzica metal și că n-o să cânte niciodată „true metal”. Ceea ce e ok, pentru că nici nu-și doresc așa ceva, iar acum au adăugat rețetei și puțin trap, astfel luând naștere trapcore-ul. Fanii au avut păreri împărțite în legătură cu ultimele piese, dar asta nu i-a afectat pe băieți și au continuat să lanseze piesă după piesă. Cert e că încă se fac praf cluburile acolo unde ei urcă pe scenă, ceea ce elitiștii nu vor vedea niciodată, așa că aveți încredere și nu ratați ruperea de pe 19 mai.

Before I Die e o trupă ceva mai nouă, activând din 2017. Vin din Baia Mare să ne cânte puțin hardcore și să-și promoveze primul album lansat cu puțin timp în urmă, „Mental Prison”. Deși e încă o trupă tânără, Before I Die deja a concertat alături de nume ca Dirty Shirt, Implant Pentru Refuz, Luna Amară sau Riot Monk. Temele abordate în piesele lor țin de lupta anti-corupție – în special în România – și transmit un mesaj clar care dorește să direcționeze schimbarea etică a societății.

Important:
Accesul la eveniment se poate face numai in baza biletului valid.
Minorii cu varsta intre 10 si 14 ani au acces numai insotiti de un parinte sau tutore legal adulti si numai in baza biletelor valide pentru toate persoanele.
Minorii cu varsta intre 14 si 18 ani au acces neinsotiti.
Recomandam ca persoanele care participa la eveniment sa aiba asupra lor un act de identitate. In cazul minorilor, acest lucru este obligatoriu.
Doar membrii clubului pot rezerva locuri la masa in avans. Persoanele care nu sunt membrii ai clubului pot ocupa locuri la masa in momentul sosirii la locatie, in limita disponibilitatilor.

Un eveniment organizat de Promusic Events și Maximum Rock România.
========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes