Coș

Folk,Frate! @ The Pub

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
38,10 lei – Acces Normal
Taxa de procesare: 5%/ bilet

FolkFrate revine in The Pub Universitatii.
Am spus că participarea la primul concert Folk,Frate! din an aduce noroc și dacă ar fi să ne găndim și invers ar insemna că neparticiparea la el ar aduce ghinion, acesta e un rsic pe care nu vrem să ni-l asumăm așa că am căutat soluții ca evenimentul să aibă loc.
Cu drag vă anunțăm că pe data de 16 ianuarie ne revedem cu piese noi și vechi și cu shoturile pline.
Mysha, Johnnie, Seba și Teddy.

Important!
Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru INTERIOR pentru:

– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore  (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).
Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porți masca de protecție în interior, în spațiile comune și la bar. Avem cu toții obligativitatea respectării normelor în vigoare și respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numărul de locuri disponibile pentru ca să ne simțim cu toții în siguranță și pentru a avea spațiu personal suficient.

*Toate prețurile includ taxele locale și includ taxa de ticketing.

Recomandări:
Best WordPress Themes