Coș

31.03.2018 (fara ticke) Folkcore Reloaded

La un an de la încheierea ineditului turneu „FolkCore DeTour”, DIRTY SHIRT a decis că aniversarea unui astfel de eveniment trebuie sărbătorită, astfel că în data de 31 martie, trupa maramureșeană se întoarce la București și va concerta alături de Ansamblul Folcloric Național Transilvania în cadrul evenimentului FolkCore Reloaded, în club Quantic.

FolkCore Reloaded va reprezenta nu doar lansarea oficială a DVD-ului live „Dirty Shirt & Ansamblul Transilvania – FolkCore DeTour”, filmat în cadrul concertului de la Arenele Romane (București) din 1 aprilie 2017, dar va aduna laolaltă și alte formații importante ale valului folk metal actual, ce vor fi anunțate în scurt timp.

De asemenea, alături de Dirty Shirt și Ansamblul Transilvania, pe scena din Quantic vor mai urca și alți invitați speciali (E-an-na, An Theos, etc), pentru a completa experiența concertului și a o face memorabilă.
În cadrul acestui eveniment, Dirty Shirt va cânta în premieră și câteva piese noi care vor fi incluse pe albumul de studio la care trupa lucrează în prezent, așa că e un motiv în plus să nu ratați acest eveniment!

Biletele pot fi achiziționate
40 lei – Presale (100 bucati) Sold Out!
50 lei – Normal Ticket Sold Out!
60 lei – Acces (In ziua concertului la intrare)

Comanda bilete de mai jos:

*Toate preturile includ taxa de ticketing si taxele locale.
* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.
* Persoanele cu dizabilități pot beneficia de intrare liberă doar pe baza unei hârtii doveditoare (copie după certificat care atestă gradul de dizabilitate).

DIRTY SHIRT& ANSAMBLUL FOLCLORIC NAȚIONAL TRANSILVANIA
Despre Dirty Shirt știți deja multe, însă dacă ați participat la unul din concertele incluse în turneul „FolkCore DeTour”, atunci știți deja că această combinație alături de Ansamblul Folcloric Național Transilvania este una mai mult decât interesantă!

„FolkCore DeTour” a reprezentat un proiect unic nu doar pentru scena metal națională, cât și pentru cea internațională, deoarece a adus laolaltă o trupă metal alături de un ansamblu folcloric tradițional.

Best WordPress Themes