Coș

Folk In Festival, Budeasa 2021 – Amânat pt. 2022

Locatie eveniment: plaja lacului Budeasa
Adresa:  ieşire din Piteşti spre Curtea de Argeș

Comunicatul organizatorilor:
Dragi prieteni,
Și pentru voi, precum și pentru noi, muzica este unificatoare. Este cea care ne ajută să ne trezim dimineața cu zâmbetul pe buze și care a fost acolo pentru noi când am legat multe prietenii și relații din viața noastră.
Într-o lume ideală, într-un context paralel cu cel în care trăim, vara aceasta am fi început-o în ritmuri de dans în picioarele goale pe Plaja Veche din Budeasa. Însă acesta este un an în care și chitările plâng. Este un an în care ele nu vor mai vedea lumina soarelui de Budeasa, cel puțin nu pe scena pe care v-am fi pregătit-o.
Am sperat până în ultimul moment că ne vom putea întoarce și vom putea relua ce am lăsat în urmă acum aproape 2 veri, dar cum nu totul în viață ține doar de dorințele și entuziasmul nostru… Din păcate, ne vedem nevoiți să mai lăsăm încă o ediție de Folk In Festival să treacă pe lângă noi, cu speranța că va fi ultima cu care se va întâmpla astfel. Deciziile referitoare la organizarea de evenimente cu public numeros apărute până în acest moment ne arată că nu vom putea desfășura festivalul în condiții bune, în care să nu fiți îngrădiți, în care să vă simțiți bine la noi și în care lucrurile să fie așa cum trebuie și așa cum ne dorim cu toții.
Desigur, biletele rămân valabile pentru următoarea ediție din 2022!
Sfatul nostru este să nu lăsați chitara undeva într-un colț, unde s-ar putea prăfui și dezacorda, ba dimpotrivă, să o luați în brațe și să cântați cu ea oriunde prin lume puteți. Până vara viitoare când vom cânta, din nou, împreună. Să ne revedem cu bine, dragi prieteni! Sănătoși și voioși, așa cum vă știm!
Până atunci, să fie folk!

Abonamentele pot fi achiziționate aici la următoarele prețuri:
120 lei49 lei – bilet Early bird (preț primele 200 disponibile până pe 14 februarie) SOLD OUT!
120 lei– 59 lei – bilet Presale 1
(disponibil până la 08.03, inclusiv)
120 lei– 79 lei – bilet Presale 2 (disponibil in perioada 09.03-02.05, inclusiv)
120 lei– 99 lei – bilet Presale 3 (disponibil in perioada 03.05-08.07, inclusiv)
120 lei – Normal Acces (preț în zila de 09.07, atât online cât şi la acces)
Taxa de procesare:  5% / bilet.

Filters Sort
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Presale 3
99,00 lei120,00 lei

Line-up:
Pasarea Rock: Folkul este, în esență, rezultatul prelucrării artistice a folclorului. Iar Mircea Baniciu, Josef „Ioji” KAPPL și Ovidiu Lipan Tandarica – mai exact Pasărea Rock – fac asta de mai bine de 50 de ani: prelucrează în ritmuri vibrante și unice de muzică rock folclorul nostru drag.

VAMA: I N C O N F U N D A B I L I! A venit momentul să stingem luminile și să aprindem brichetele! Doamnelor și domnilor… vă prezentăm Vama!

Florin Thomits cântă de-o viață, și cântă despre viață. El știe că viața e complexă, dar și că dacă o simplificăm suficient de mult, poate fi doar frumoasă. Și, invariabil, Florin ne reamintește că viața merge înainte.

Marius Matache: Doctor în chimie și alchemist al trăirilor, @Marius Matache (Make) încă nu transformă metale în aur (încă!), dar prelucrează cu măiestrie simțirile în muzică și versuri.

Daniel Iancu: De la viituri la cyber love, Daniel Iancu – Pagina Oficiala le-a văzut pe toate. Și, mai important, le-a cântat pe toate.

more tba….
Detalii despre eveniment pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/folkinfestival/ /

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
* Copiii cu vârsta până în 12 ani, inclusiv, au acces gratuit – cu însoțitor posesor de abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 13 ani, inclusiv, și până în 16 ani au nevoie de abonament la preț întreg și de însoțitor.

Best WordPress Themes