Coș

Folk, Frate! lansare album „Insula”

Folk, Frate! lansare album „Insula”

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
50 lei – Acces Normal
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
Data: 25 mai 2022
Ora: 20:00
Locatie: The PUB Universitatii
Canal YouTube:Folk, Frate!
Eveniment Facebook
==================================================

Dragi prieteni,

Dacă ne-ar întreba cineva ce am lua cu noi pe o insulă pustie, am lua muzica noastră, un rând (câteva rânduri) de shoturi și pe voi, pentru că insula noastră nu e niciodată pustie când vă avem alături. După 2 ani de stat pe uscat, ne-am pus iar pe navigat și, mai cu vreme bună, mai cu furtuni și cer senin, am scris, compus și înregistrat un album are se cheamă – cum altfel? – Insula.
Noi, cei din trupa Folk, Frate! (Mysha, Teddy, Johnnie si Seba) am lucrat la el alături de prietenii pe care ni i-am făcut de-a lungul timpului pe insula noastră mare cât o inimă veselă: Mugurel Coman si Lyuben Gordievski au cântat la clape si acordeon. Alina Manole, Eugen Moraru, Cosmin Vaman ne-au ajutat cu texte și linii melodice care sigur vă vor rămâne în cap. Iar căpitanul Victor Panfilov ne-a primit pe vasul lui unde am înregistrat în cele mai bune condiții tehnice și sufletești.

Lansăm la apă (și alte lichide) albumul Insula în luna mai a acestui an, concertul de lansare a albumului in București va fi pe 25 mai la The Pub Universitatii.

Am scris și cântat acest album cu gândul la sutele (poate miile) de seri în care v-am avut alături și am cântat împreună și am uitat să ne uităm la ceas. Împreună cu voi, muzica noastră e vie și are sens. Așa că e, în mare parte, și albumul vostru. Deci nu se poate să lipsiți de la lansarea lui.

Recomandări:
09
Mar
Iarba Fiarelor @Love bar
Sibiu
Love bar
09
Mar
Fara Zahar – Nevralgii de Primavara @The Stone
Piatra Neamt
The Stone
Best WordPress Themes