Coș

20.12.2021 FOLK, FRATE! de Craciun

FOLK, FRATE! de Craciun

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti[/one_fourth]

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
33,34 lei – Acces Presale pana pe 19 decembrie inclusiv
38,10 lei – Acces Normal SOLD OUT!

Taxa de procesare: 5%/ bilet

Pentru ca a fost un an dificil pentru toata lumea Moșul a aruncat lista cu copii obraznici și ne-aduce tuturor, în dar, un concert legendar marca FolkFrate.
Evident că n-ai voie să-l ratezi.
Încălzirea va fi facută de tânăra și talentata Ana Maria Ivan.

Important
Important!
Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor in vigoare (*) pentru INTERIOR pentru:

– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore  (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).
Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porți masca de protecție în interior, în spațiile comune și la bar. Avem cu toții obligativitatea respectării normelor în vigoare și respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numărul de locuri disponibile pentru ca să ne simțim cu toții în siguranță și pentru a avea spațiu personal suficient.

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.
Best WordPress Themes