Coș

Fleshgod Apocalypse, Ex Deo la Bucuresti

Locatie eveniment: Club Quantic
Adresa: Grozăvești nr. 82, București, Sect.6

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
80 lei, 59 lei Early Bird (preţ pentru primele 100)
80 lei, 69 lei Presale (preţ redus până pe 22 octombrie 2021, inclusiv)
80 lei – Acces (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
Taxa de procesare: 5 lei / bilet
20.07.2020 – Comunicat Promusic Events & Maximum Rock:
Pe fondul crizei generate de pandemia de Covid 19, care a afectat puternic sectorul entertainment, toate marile evenimente, festivaluri și turneele programate pentru 2020 au fost reprogramate pentru 2021. Din păcate trebuie să anunțăm că și turneul formațiilor Fleshgod Apocalypse & Ex Deo (inclusiv concertele programate la București și Cluj-Napoca) au fost reprogramate în 2021 .
Biletele achiziționate pentru concertul din data de 24.10.2020 rămân valabile pentru noua dată: 23.10.2021.
Conform OG Nr. 70 DIN 14 MAI 2020, cei care nu doresc păstrarea biletelor pentru noua dată pot opta pentru schimbarea acestora în vouchere. Această cerere se poate face în termen de 30 de zile de la prezentul anunț (la contact@ambilet.ro ), în caz contrat biletele devin automat valabile pentru noua dată a concertului.

Filters Sort
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Earlybird (pentru primele 100)
59,00 lei80,00 lei
Presale (reducere pana pe 22 octombrie 2021, inclusiv)
69,00 lei80,00 lei
Acces (pret in ziua evenimentului)
80,00 lei

👉Fleshgod Apocalypse, Ex Deo la Club Quantic din București
Data: Sambata, 23 octombrie 2021
==========================

Maeștrii italieni ai death metalului orchestral revin în România pe 23 octombrie 2020 în clubul Quantic alături de invitații speciali Ex Deo. Concertul face parte din turneul „Veleno Across Europe 2020”, destinat promovării ultimului material discografic al trupei.

În ultima vreme Fleshgod Apocalypse și-a făcut un obicei din a veni în România aproximativ din 2 în 2 ani, ultima dată fiind prezenți la Rockstadt Extreme Fest 2018, înainte de asta la Metalhead Meeting Warm Up Party 2016 alături de Ensiferum, iar în 2014 tot la Rockstadt Extreme Fest.

În 2020, Fleshgod Apocalypse revine în România pentru a-și promova ultimul material discografic, „Veleno”, lansat pe 24 mai 2019 via Nuclear Blast. După trei ani de la ultimul album, „King” (2016), Fleshgod Apocalypse aduc publicului un album otrăvitor – de unde și denumirea de „Veleno”, care în italiană înseamnă „venin”. Mixat și masterizat de Jacob Hansen (Volbeat, The Black Dahlia Murder, Epica), întreaga producție a albumului a durat trei luni. Partea de „metal” a pieselor a fost înregistrată la Bloom Recording Studio și Kick Studio în Roma, iar partea de orchestră în Perugia la Musica Teclas Studio.

„Veleno e cel mai spontan album pe care l-am făcut vreodată,” spune multi-instrumentalistul Francesco Paoli. „Am fost mereu foarte sinceri cu muzica noastră, dar sinceritatea nu înseamnă că ești complet spontan. De exemplu, n-am înregistrat niciodată o notă fără să fim siguri 100% de ea. Dar să-ți lași inspirația să curgă liberă fără vreun fel de restricție de program sau de lineup, e cu totul altă treabă. Adică am experimentat în trecut cu niște piese, dar uneori se simte de parcă e nevoie să te cenzurezi într-un fel. În unele zile vii cu o idee super, dar, dintr-un anumit motiv, crezi că e „prea mult” pentru muzica ta și arunci totul. Deci lipsa limitelor, experimentarea, un proces inevitabil pentru a ne redescoperi rădăcinile… toate acestea ne-au adus la cea mai frumoasă muzică pe care am produs-o vreodată.”

Ex Deo este un proiect symphonic death metal inițiat de vocalistul formației Kataklysm, Maurizio Iacono, în 2008 ca un „proiect artistic” de care era interesat în mod special datorită originilor sale italiene, chiar dacă a fost născut și crescut în Canada. Ex Deo nu a fost fondată ca să fie o formație la fel de activă cum e Kataklysm, Iacono susținând că „e mai mult un fel de trupă prestigioasă”: „N-o să avem turnee intense pentru Ex Deo, n-o să facem câte facem pentru Kataklysm. Kataklysm e un fel de trupă-războinică a lumii, știi, e mereu pe drumuri și la curent cu aspectele sociale. Ex Deo e ceva mai artistic.”

Ex Deo are trei albume de studio până în momentul actual: „Romulus” (2009), „Caligvla” (2012) și „The Immortal Wars” (2017), toate abordând teme despre Imperiul Roman. Pe 28 septembrie 2018, formația a postat pe pagina oficială de Facebook o imagine a legionarilor romani, alături de întrebarea „al patrulea album? da? nu?”, însă de atunci nu au mai anunțat nimic legat de vreun material nou.

====================================

* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

Best WordPress Themes