Coș

Concert FiRMA | Noapte de Romanțe @Brasov


Data: 22.02.2024/ 🕣 Ora acces: 19:00
📌 Locatie:  Deanes Irish Pub & Grill
🏠 Adresa: Republicii, nr. 19 Brasov
📧 Eveniment

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
🎫 80 lei – 70 lei – Presale (reducere pentru primele bilete)
Locurile sunt limitate si se vor aloca in ziua evenimentului in functie de data achizitiei biletului.
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.

__________________________

🌌 Pe 22 februarie FiRMA descântă electro-acoustic în Brașov @ Deane’s.
💓 Romanțe vechi, romanțe noi, romanțe alternative…
🤍 Join us pe timp de pace pentru „Ultima Noapte de Romanțe”, întru emoție…
________________________________

FiRMA și-a reconfirmat în toate contextele poziția printre cele mai importante și fascinante trupe din România, prin acordurile originale, lirica subtilă și printr-o poveste vizuală inovatoare, la baza căreia stă viziunea solistului Daniel „Rocca” Stoicea. Trupa a îmbinat genuri muzicale precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punând întotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate şi compoziţia originală, de la începuturile lor ieşite din tipare din anii 2000, până la fervoarea maturităţii actuale.
💿 ”POEZII ALESE, VOL. I”, un material discografic ce reunește un set de 9 piese compuse de Daniel Rocca pe versurile poeților români, clasici și contemporani, este o coproducție FiRMA – Radio România care a apărut, la finalul anului 2018, la Editura Casa Radio. Versurile din înregistrările păstrate în Fonoteca Radio România au fost îmbrăcate organic de compoziții muzicale originale create special pentru acest proiect de către Daniel „Rocca” Stoicea și interpretate de trupa FiRMA.
Versurile selectate de membrii trupei FiRMA să stea la baza pieselor de pe primul volum al albumului ”Poezii Alese” aparțin poeților George Bacovia, Mihai Eminescu, Lucian Blaga, Leonid Dimov și poetelor contemporane Nina Cassian, Ana Blandiana, Svetlana Cârstean, Adela Greceanu și Elena Vlădăreanu.
💿 Single-ul „Dacă Ne-am Ucide Unul Pe Altul”, care combină creația și interpretarea muzicală marca FiRMA cu vocea poetei Ana Blandiana recitând versurilor sale, a fost votată „Piesa Anului 2018” de publicul Radio Guerrilla.
https://open.spotify.com/album/0fCUvhR8aoydYWfMZVONf1

facebook.com/TrupaFirma
youtube.com/c/TrupaFirma
instagram.com/TrupaFirma

Best WordPress Themes