Coș

FiRMA @Doors Club, Constanta

?Data: 07.03.2024
🕣
Ora: 20.00
📌
Locatie:Doors Club
🏠
Adresa: str. Traian, nr. 68A, Constanța
📧
Eveniment Fabebook

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
80 lei – 70 lei – Presale (reducere pentru primele bilete).
80 lei – Normal Acces
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.Toate detaliile privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea site-ului www.AmBilet.ro, precum și a site-urilor partenere, înainte de participarea la eveniment.

___________________
⭐🎉🎧⭐🌠 Daniel Rocca (voce, pian, chitară), Sorin Erhan (bas, chitară), Dani Radu (chitară electrică) & C-tin “Bărbuță” Bărbășelu (tobe, percuție) vor oferi în premieră @Doors Club un show rock’n’roll full-electric, un mélange de alternativ, muzică de teatru și poezii alese.
_________________________________

FiRMA și-a reconfirmat în toate contextele poziția printre cele mai importante și fascinante trupe de rock alternativ din România, prin acordurile originale, lirica subtilă și printr-o poveste vizuală inovatoare, la baza căreia stă viziunea grafică și regizorală a solistului Daniel „Rocca” Stoicea. Trupa a îmbinat genuri muzicale precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punând întotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate şi compoziţia originală, de la începuturile lor ieşite din tipare din anii 2000, până la fervoarea maturităţii actuale.

Best WordPress Themes