Coș

FiRMA concert de 1 Decembrie

? Data: 01.12.2023 / 🕣 Ora: 21:00
📌 Locatie eveniment: The Pub Universitatii, Bucuresti
🏠 Adresa: Regina Elisabeta 9, Sect.3
📧 EvenimentFacebook

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete::
70 lei – Earlybird
(reducere pentru primele bilete) SOLD OUT!
90 lei – Presale (reducere pana pe data de 30 nov.)
100 lei – Acces General
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.

____________________

🙌🎉 Vom sărbători românește, în stil rock’n’roll, pe muzică și versuri izvorâte din dragostea pentru frumos, presărate cu emoția poeziei lui Mihai Eminescu, a Anei Blandiana și a altor poeți clasici și contemporani.

📰🗞️ Daniel Rocca Stoicea (voce, pian, chitară), Sorin Erhan (bas, chitară), Dani Radu (chitară electrică) & C-tin “Bărbuță” Bărbășelu (tobe, percuție) vor oferi un show full-electric, un spectacol mélange de alternative, muzică de teatru și poezii alese.
_______________________________________

FiRMA și-a reconfirmat în toate contextele poziția printre cele mai fascinante trupe de alternative din România, prin acordurile originale, lirica subtilă și printr-o poveste vizuală inovatoare, la baza căreia stă viziunea grafică și regizorală a solistului Daniel „Rocca” Stoicea. Trupa a îmbinat genuri muzicale precum rock, pop, synth, funk, blues & trip-hop, punând întotdeauna pasiune pentru sunetul de calitate şi compoziţia originală, de la începuturile lor ieşite din tipare din anii 2000, până la fervoarea maturităţii actuale.

💿 ”POEZII ALESE, VOL. I”, un material discografic ce reunește un set de 9 piese compuse de Daniel Rocca pe versurile poeților români, clasici și contemporani, este o coproducție FiRMA – Radio România care a apărut, la finalul anului 2018, la Editura Casa Radio. Versurile din înregistrările păstrate în Fonoteca Radio România au fost îmbrăcate organic de compoziții muzicale originale create special pentru acest proiect de către Daniel „Rocca” Stoicea și interpretate de trupa FiRMA.
Versurile selectate de membrii trupei FiRMA să stea la baza pieselor de pe primul volum al albumului ”Poezii Alese” aparțin poeților George Bacovia, Mihai Eminescu, Lucian Blaga, Leonid Dimov și poetelor contemporane Nina Cassian, Ana Blandiana, Svetlana Cârstean, Adela Greceanu și Elena Vlădăreanu.

💿 Single-ul „Dacă Ne-am Ucide Unul Pe Altul”, care combină creația și interpretarea muzicală marca FiRMA cu vocea poetei Ana Blandiana recitând versurilor sale, a fost votată „Piesa Anului 2018” de publicul Radio Guerrilla.

facebook.com/TrupaFirma
youtube.com/c/TrupaFirma
instagram.com/TrupaFirma

Recomandări:

28-30
Jun
Rock The Camp 2024
Cluj
Camping Colina
11-14
Jul
XII MAN Romania
jud. Brasov
Pensiunea Rasnov
12-14
Jul
Barockfest 2024
Petrosani
Barock Club
09-11
Aug
Rezistența Făgăraș 2024 – ediția 5
Făgăraș
Dealul Galatiului
15-18
Aug
LaRock Music Festival – 2024
Floresti Prahova
Domeniul Cantacuzino
01-02
Nov
Balkan Metal Meeting 2024 @ Love bar, Sibiu
Sibiu
Love bar

Best WordPress Themes