Coș

Finala Wacken Metal Battle România – 2020

Locatie eveniment: Rockstadt Club
Adresa: Brasov

Bilete disponibile (număr limitat – 400 bucăți), la următoarele prețuri:
30 lei – Acces general

Filters Sort
No results found. Clear filters and try again?
În urma măsurilor luate împotriva epidemiei de Coronavirus (Covid 19) acest eveniment (programat inițial pentru data de 21.03.2020) a fost amânat pentru o data 24.10.2020. Biletele achiziționate rămân valabile, cei care doresc returnarea banilor sunt rugați să trimită un email la bilete@ambilet.ro.

👉 Finala Wacken Metal Battle România, în club Rockstadt, Brașov: 24 octombrie 2020.
=================================

După o pauză de un an, România revine pe tabloul principal al competiției internaționale Wacken Metal Battle. Cu un ”palmares” care include două locuri 2 și un loc 3, precum și o constantă prezență între primele 10 țări din cele 30 participante anual, România se numără – de fiecare dată – printre favoritele publicului și ale juriului.

Selecția finală a reprezentantei țării noastre se va face într-un adevărat ”warm-up party” Wacken Open Air Festival. Totul se va întâmpla în  24 octombrie 2020 în clubul Rockstadt din Brașov, seara în care va avea loc finala națională Wacken Metal Battle România.

Pentru alte detalii urmăriți evenimentul de facebook.

Reamintim că cel mai mare festival metal din lume, Wacken Open Air,  a fost reprogramat pentru 29-31.07.2021 în Germania, iar toate cele 75.000 de abonamente s-au vândut în 21 de ore de la punerea în vânzare.

=================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes