Coș

Finala Wacken Metal Battle Romania 2021

Finala Wacken Metal Battle România – 2021

Locatie eveniment: Rockstadt Club
Adresa: Brasov

Bilete disponibile (număr limitat – 300 bucăți), la următoarele prețuri:
30 lei – Acces general
Taxa de procesare: 5% lei/bilet.
? Finala Wacken Metal Battle România, în club Rockstadt, Brașov: 25 septembrie 2021.
=================================

După o pauză de un an, România revine pe tabloul principal al competiției internaționale Wacken Metal Battle. Cu un ”palmares” care include două locuri 2 și un loc 3, precum și o constantă prezență între primele 10 țări din cele 30 participante anual, România se numără – de fiecare dată – printre favoritele publicului și ale juriului.

Selecția finală a reprezentantei țării noastre se va face într-un adevărat ”warm-up party” Wacken Open Air Festival. Totul trebuia sa se întâmple în  24 octombrie 2020, însa ne revedem anul acesta, dupa pandemie, în data de 25 septembrie în clubul Rockstadt din Brașov, seara în care va avea loc finala națională Wacken Metal Battle România.

Pentru alte detalii urmăriți evenimentul de facebook.

Reamintim că cel mai mare festival metal din lume, Wacken Open Air,  a fost reprogramat pentru 04-6 august 2022 în Germania, iar toate cele 75.000 de abonamente s-au vândut în 21 de ore de la punerea în vânzare.

Evenimentul se va desfășura în conformitate cu reglementările legale în vigoare pentru interior la data de evenimentului (cel mai probabil doar pentru persoanele vaccinate pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea completă a schemei de vaccinare).
Minorii au acces la eveniment numai însoțiți de cel puțin un părinte sau tutore legal adulți și în baza biletului valid pentru toate persoanele.
În cadrul acestui eveniment se vor face fotografii, se va filma și se vor face înregistrari audio care pot conține vocea și imaginea voastră. Participarea la acest eveniment reprezintă acordul vostru implicit pentru a folosi materialele foto/video/audio pe plaformele de social media proprii și ale partenerilor noștri.
=================================

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Best WordPress Themes