Coș

Festivalul Teatru Sub Luna -5-21 iulie 2019

Locatie eveniment: Club Quantic
Adresa: Grozăvești nr. 82, București, Sect.6

Biletele si abonamentele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
– 105 lei Presale Abonament Weekend (pentru zilele 5,6,7 iulie) pret valabil pana pe 1 iulie
– 215 lei Presale Abonament Full (pentru toata perioada 05 – 21 iulie) pret valabil pana pe 1 iulie
– 40 lei Presale Bilet 1 zi (valabil in 5 iulie) pret valabil pana pe 1 iulie
– 40 lei Presale Bilet 1 zi (valabil in 6 iulie) pret valabil pana pe 1 iulie
– 40 lei Presale Bilet 1 zi (valabil in 7 iulie) pret valabil pana pe 1 iulie
– 120 lei Abonament Weekend (pentru zilele 5,6,7 iulie)
– 250 lei Abonament Full (pentru toata perioada 05 – 21 iulie)
– 50 lei Bilet 1 zi (valabil in 5 iulie)
– 50 lei Bilet 1 zi (valabil in 6 iulie)
– 50 lei Bilet 1 zi (valabil in 7 iulie)
– 0 lei Bilet 1 zi (valabil in una din zilele de 8,9,10 sau 11 iulie)
– 105 lei Presale Abonament Weekend (pentru zilele 19,20,21 iulie) pret valabil pana pe 1 iulie
– 215 lei Presale Abonament Full (pentru toata perioada 05 – 21 iulie) pret valabil pana pe 1 iulie
– 0 lei Bilet 1 zi (valabil in una din zilele de 15,16,17 sau 18 iulie)
Intrarea liberă prin rezervare online!

– 40 lei Presale Bilet 1 zi (valabil in 19 iulie) pret valabil pana pe 1 iulie
– 40 lei Presale Bilet 1 zi (valabil in 20 iulie) pret valabil pana pe 1 iulie
– 40 lei Presale Bilet 1 zi (valabil in 21 iulie) pret valabil pana pe 1 iulie
– 120 lei Abonament Weekend (pentru zilele 19,20,21 iulie)
– 250 lei Abonament Full (pentru toata perioada 05 – 21 iulie)
– 50 lei Bilet 1 zi (valabil in 19 iulie)
– 50 lei Bilet 1 zi (valabil in 20 iulie)
– 50 lei Bilet 1 zi (valabil in 21 iulie)
* Locurile pe terasă se ocupă în ordinea sosirii la festival. Nu se fac rezervări. Biletele şi abonamentele se achiziţionează online sau la intrare în ziua evenimentului cu 20% mai scump! Festivalul se desfăşoară în aer liber, pe terasa Quantic, dar în caz de ploaie toate evenimentele se vor muta la interior, în sala mare a clubului.
Festivalul Teatru Sub Luna  în club Quantic, pentru 05 – 21 iulie
===============================================
ZIUA 05 iulie // Acces public: 18:00
18:00 DESCHIDEREA FESTIVALULUI
* Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii
* O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu, Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru
* Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele

18:30 CONCERT: OM LA LUNĂ
* Om la lună este un proiect de rough acoustic poetry creat de Doru Pușcașu. Este un demers autentic de poezie cântată, un amestec de indie, alternative și folk, totul în limba română, în care Doru e voce, chitară și pian. Om la lună este un strigăt. De mare iubire, de frică, de bucurie, de regăsire, de tristețe, de neadaptare, de renunțare, de curaj, de recunoștință. Este un mesaj de redescoperire și asumare a unor emoții și stări nealterate de niciun fel de element de autocenzură.

19:45 TEATRU: Iubirea ta mă calcă pe nervi 16+– PREMIERĂ
* Regia şi Adaptarea: Silvia Gagu / Asistent regie: Bogdan Gagu / Muzica: Daniel Simion
* Distribuţia: Andreea Jurj şi Laurenţiu Drăgan
* Sinopsis: După o despărţire întotdeauna ne plângem de milă, încercând să înţelegem ce nu a funcţionat, de ce a eşuat relaţia. Câteodată iubirea se află acolo unde nu crezi că e, chiar mult prea aproape de tine, deghizată, jucăuşă, sinceră. Un text despre acceptarea şi înţelegerea iubirii, aşa cum creşte ea între doi prieteni buni, prea buni. Spectacolul ne prezintă cu umor dar şi satiric evoluţia unor prieteni în dragoste!
Spectacol nerecomandat copiilor sub 16 ani! Contine limbaj si actiuni ce pot afecta emotional!

21:30 CONCERT: D-l GOE
* Proto-manele, lăutărească, reggae, pop și alte influențe care te mișcă de colo-colo, dar nu te lasă să dai căștile jos. Muzica trupei D-l Goe îmi amintește de Sarmalele Reci, de Vama Veche în armată, de ”Liceeni Rock n Roll” și de tot ce are Bucureștiul ăsta mai urât și mai frumos.
====================================================================================
ZIUA 06 iulie // Acces public: 17:00
17:00 DESCHIDEREA FESTIVALULUI
* Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii
* O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu,  Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru
* Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele
17:15 TEATRU: Între 2 femei
* Regia: Andrei Cotarcea
* Distributia: Sidonia Bogomaz si Ioana Ancuta Vochin
* Sinopsis: O soţie ce se apropie de vârsta de 50 de ani află că soţul o înșală. Omul căruia i-a dăruit doi copii, tinerețea şi cariera ei nu mai este așa cum îl știa, iar ei îi este teamă. Dar de ce se teme cel mai mult? De infidelitate, de singurătate sau de faptul ca a ajuns la vârsta la care niciun bărbat nu se mai uită la ea? Ea încearcă să afle răspunsuri la aceste întrebări chiar de la amanta soțului, dar aceasta nu doar că ia în râs drama prin care trece sotia, dar are grijă să răsucească cuţitul mai adânc în rană. Poveştile celor două femei se întălnesc într-un bar. Curajul şi disperarea celor două se împletesc într-o poveste pe cât de tragică pe atât de comică, în care răsturnările de situaţie scot la iveală frustrări, disperări şi declanşează gesturi ce pot fi considerate necugetate. Dar care dintre cele doua este vinovată pentru infidelitatea soţului, soţia sau amanta?
18:30 CONCERT: MARA PE DEAL
* Prima dată când s-au urcat pe deal, Mara era cu chitara, Duda pe Kajon, iar Stoi cu un bass de soi, cu toate că rădăcinile lor pornesc dintr-o tobă mare. Au avut numeroase cântări împreună, dar mai ales separat. La acest festival își vor face lansarea oficială sub numele ,,Mara pe deal”.
19:45 TEATRU: Amanta de la prânz
* Regia: Bogdan Gagu / Muzica: Daniel Simion
* Distribuţia: Silvia Gagu, Ciprian Almăşan, Corina Ivanov, Eduard Boţ, Răzvan Răduţă
* Sinopsis: „Amanta de la prânz” este o comedie despre iubire, luptă și moralitate, ca o salată de vară romantică într-o iarna rece. Povestea începe când Oliver, consilier de mariaj și scriitor află că soția lui are o aventură, chiar de la soția amantului, Carrie. Olivier și Carrie pun la cale un scenariu pentru a-și recâstiga soția/soțul înapoi.
Spectacolul este o comedie romantică plină de momente savuroase care aduce în prim plan „lucrurile importante” dintr-un cuplu, o analiză fină a relației dintre soț și soție într-un punct culminant al căsătoriei. Ramâne să descoperiți dacă planul celor doi reușește sau cad victime propriei farse.
21:30 CONCERT: BARTER
* Barter este un proiect acustic inceput in 2014, format din Matei Puticiu (voce), Razvan Gazdaru (chitara), Tedi Dosa (bas) si Ati de Chile (tobe), cu influente de alternativ, grunge dar si indie folk.
==========================================================================================
ZIUA 07 iulie // Acces public: 17:00
17:00 DESCHIDEREA FESTIVALULUI
* Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii
* O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu,  Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru
* Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele
17:15 TEATRU: MODUS AMANDI
* Text şi regie: Andrei Adam / Profesor coordonator: Marilena Paraschiv
* Distribuţie:  Copiii sunt tineri din oraşul Făurei, judetul Brăila / Dragoş Medeleanu, Camelia Bucur, Alexandra Profir, Laura Slotea, Denisa Crîngaşu, Anda Istrate, Cristina Barbu, Alexandru Militaru, Ionuţ Popa, Liviu Lupaşcu, Nicu Dinu, Bogdan Sofroniei, Violeta Dobrotă, Diana Duţu, Viviana Comănoiu, Teodora Paraschiv, Alexandra Vintilă, Bianca Grosu.
* Sinopsis: Echipele UNICORNII şi A FI SAU A FI s-au unit pentru a scoate un spectacol în două formule, dar cu participarea integrală a fiecărui membru. Din toată munca depusă a ieşit MODUS AMANDI, un fulger care trece prin inima spectatorului, indiferent că e vorba de elev, de părinte sau de profesor. Fulgerul acesta nu se opreşte doar aici, el ajunge să treacă şi prin inimile copiilor implicaţi în ambele distribuţii. Veţi vedea cum văd lumea nişte tineri surprinşi în patru ipostaze diferite, în cele patru scene ale spectacolului. MODUS AMANDI, adică un mod de a iubi propus de noi, întreaga echipă a spectacolului.
18:30 CONCERT:  PUMN ŞI VIRGULĂ
* Pumn și Virgulă, un fatal four de rock alternativ din București, înființat în anul 2016. Avem trei single-uri lansate și o participare la Românii au Talent. Trupa activeaza în formula: Tiberiu Dumitru la voce și chitara solo, Mihai Cîrstea la tobe, Paul Constantinide la bass și Marcu Ștefan la chitara ritmică. În prezent lucrăm la primul nostru album și căutam sa umplem sălile din București și din țară cu energie și un vibe pozitiv.
* Puştii care au uimit o ţară întreagă la Românii au Talent!
19:45 TEATRU: TRAVESTIURI – PREMIERĂ
* Regia: Alex Floroiu / Costume: Laura Buric și Alex Floroiu / Concept afiş si Montaj musical: Alexandru Budacă
* Distribuţia: Mihai Hurduc, Alex Floroiu, Robert Poiană, Massimiliano Nugnes, Georgiana Vrațiu, Ioana Ancuța Vochin, Crăița Mladinovici, Tudor Boloca
* Sinopsis: Mintea este cea mai periculoasă armă pe care umanitatea o deține… ea poate crea confuzii, fantasme, ba chiar poate aduce în prag de nebunie persoana care se foloseşte de beneficiile acesteia, precum Henry Carr, renumitul Consul britanic ce pare că se încurcă în amintirile unei vieți palpitante pline de entuziasm în inima oraşului Zurich… colo unde Dadaiştii, în frunte cu artistul Tristan Tzara, dădeau primele reprezentații pe Spiegelgasse nr. 1, la doar câteva străzi distanță de casa lui Kammerer pantofarul, închiriată de curând de familia Ulianov, revoluționarul rus Lenin şi camarada sa, Nadejda.
Tot aici putea fi văzut James Joyce împreună cu discipolul său, frumoasa Gwendolen, reconturându-și manuscrisul sub forma operei de Artă cunoscută astăzi drept „Ulise”. Va reuşi oare Bennett, majordomul conacului Carr, să îşi mențină simpatiile radicale față de revoluție sau va fi demascat? Travestiuri, un spectacol savuros cu nuanțe dadaiste, un izvor istoric al revizionismului, o poveste unică despre dragostea a două perechi de îndragostiți, Cecily-Carr, Gwen-Tristan, ale căror diferende intelectuale constituie o barieră insurmontabilă!
21:30 CONCERT: ADENIUM – LANSARE TRUPĂ
* Adenium este un proiect muzical rock care imbina radacinile progresive clasice cu influentele simfonice, scandinave, celtice si nu numai. Fiecare dintre noi a venit cu experienta anterioara de scena, cu idei noi si aducem o perspectiva noua , creand o muzica cat mai originala.

===============================================
ZIUA 08 iulie // Acces public: 18:00
18:00 – 21:00 BREASLA ACTORILOR
Atelier de teatru: BIOMECANICĂ ȘI COMMEDIA DELL’ARTE
* Bazat pe noțiuni elementare de biomecanică și anatomie umană, cât și de tehnică a Commediei dell’Arte, workshop-ul organizat de Breasla Actorilor își propune să stimuleze propriocepția participanților. Propriocepția se referă la orientarea corpului și a mișcărilor în spațiu, la capacitatea mușchilor de a se contracta și a se relaxa pentru a stabiliza corpul în funcție de situația dată. Pe scenă, actorul se angrenează în acțiune cu întregul său corp. Doar așa poate da semnificație intențiilor și motivațiilor personajului. Orice gest al acestuia este însemnat, evocator de informație și de emoție. De aceea, în cadrul workshop-ului, se va acorda o atenție deosebită expresivității corporale.

Intrarea liberă prin rezervare online!
====================================================================================
ZIUA 09 iulie // Acces public: 18:00
18:00 – 21:00 IMAGINE ART STUDIO
* Atelier de FOTOGRAFIE
*
Fie ca este vorba despre lumina naturala sau una arificiala, ea face diferenta intre o fotografie buna sau una banala. Sau mai bine zis, felul în care fotograful se folosește de lumină în creațiile sale. Însăși cuvântul fotografie înseamnă „desen cu lumină”. Lumina este omniprezentă, motiv pentru care sunt șanse să nu îi acorzi mereu importanță, decât în momentul în care aceasta devine orbitoare sau prea slabă. În restul timpului, lumina este ceva ce doar există și dintr-acest motiv se prea poate doar să tragi cadre după cadre fără a-ți îndrepta gândurile și spre calitatea acesteia.
1. Importanta luminii in fotografie- lumina esenta fotografiei
2. Tipurile de lumina, calitati, unghiuri – lumina naturala vs lumina artificiala
3. Masurarea luminii – expunerea corecta
4. Cum sa folosim lumina naturala
5. Scheme de iluminare artificiala
Intrarea liberă prin rezervare online!
==========================================================================================
ZIUA 10 iulie // Acces public: 18:00
18:00 – 21:00 ŞCOALA DE TEATRU QFEEL
Atelier de teatru: Workshop Improvizație – OPEN Stage
* Vor fi prezentate principiile de baza ale improvizației. Vor fi puse la dispoziția participanților jocuri de diferite grade de dificultate. Toți cei care doresc sa urce pe scena vor avea posibilitatea. Suport total din partea trainerilor. Depășirea limitelor, experiențe inedite, distracție, lucru in echipa
Intrarea liberă prin rezervare online!
==========================================================================================
ZIUA 11 iulie // Acces public: 17:00
18:00 – 21:00 BREASLA CUVÂNTĂTORILOR
Seară literară coordonată de Gabriel Puşcă de la ADSUM
* Lansare de carte: O noapte cu femei, EDITURA ZIP, 2019, AUTOR: Rebreanu Ilderim
Recital de poezie şi muzică cu participarea poeţilor de la Cenaclurile Bucureştene
Intrarea liberă prin rezervare online!

===============================================
ZIUA 15 iulie // Acces public: 18:00
18:00 – 21:00 BURSA DE ARTIŞTI
   * ALEGE-ŢI POVESTEA by InDArt
* InDArt invită toţi creatorii de spectacole şi nu numai la Bursa Artiştilor. Scopul este selecţionarea mai multor spectacole pentru a face parte din repertoriul Teatrului InDArt în stagiunea 2019/2020. De asemenea, ne dorim relansarea din toamnă a proiectului cultural “Alege-ţi povestea”, un proiect de susţinere a artiştilor aflaţi la început de drum din toate domeniile artistice şi culturale: teatru, muzică, pictură, fotografie, design, dans şi alte ramuri conexe.
Artiştii trebuie să se înscrie printr-un email la contact@indart.ro
 şi să trimită propunerile lor. La dezbatere vom analiza toate propunerile primite împreună cu artiştii! Dezbaterea va fi moderată de Bogdan Gagu, Directorul Teatrului InDArt şi fondatorul Festivalului de Artă „Teatru sub Lună”
   * Intrarea liberă prin rezervare online!
====================================================================================
ZIUA 16 iulie // Acces public: 18:00
18:00 – 21:00 BREASLA ACTORILOR
Atelier de teatru: TEHNICA STATUILOR VIVANTE
* Ocupând un loc aparte în artele străzii, statuia vivantă reprezintă chintesența spectacolului de teatru. Asumarea personajului, capacitatea psihică și emoțională, puterea de evocare a poveștii, tehnica mișcării și a nemișcării – sunt câteva dintre preocupările impuse actorului pentru realizarea unei statui vivante. Workshopul organizat de Breasla Actorilor își propune să aducă în atenția participanților tipul de pregătire a actorului pentru desăvârșirea statuii vivante.
   * Intrarea liberă prin rezervare online!
==========================================================================================
ZIUA 17 iulie // Acces public: 18:00
18:00 – 21:00 SEARĂ DE MUZICĂ ŞI POEZIE
*
Eugen Cristea, Jean Lemne, Cristina Deleanu
 * Intrarea liberă prin rezervare online!
==========================================================================================
ZIUA 18 iulie // Acces public: 18:00
18:00 – 21:00 DECAMERONUL VALAH
*
Show interactiv de muzichie și poezie cu George Mihalcea și prietenii: Daniela Toma, Walter Ghicolescu, Octavian Mihalcea și Adrian Suciu
 * Intrarea liberă prin rezervare online!
===============================================
ZIUA 19 iulie // Acces public: 18:00
18:00 DESCHIDEREA FESTIVALULUI
* Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii
* O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu,  Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru
* Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele
18:30 CONCERT: Luciana Ştefan
* Luciana Ştefan este cântăreţă şi model pin-up, născută în Bucureşti. Pasiunea sa pentru muzică o are din totdeauna, iar la vârsta de 16 ani a decis să îşi împlineasă visul de a fi cântăreaţă. A crescut ascultând muzica lui Michael Jackson, iar în liceu a început să o asculte pe Celine Dion, o mare inspiraţie pentru Luciana. După trei încercări nefavorabile la audţiile naţionale, în anul 2015 a avut şansa să partcipe la Vocea României cu piesa “Trouble with my baby”de Paloma Faith.
19:45 TEATRU: 5 Acte de Dragoste
* Regia: Moshe Yassur
* Distribuţia: Eugen Cristea, Cristina Deleanu, Jean Lemne, Luiza Cobori, Daniel Nitoi
* Sinopsis:  Este o comedie spumoasă, montată de un regizor cu multă experienţă teatrală, atât în România, cât și peste ocean.  O comedie care descrețeste frunțile și celor mai morocănoși spectatori. Este o piesă a vieții în care toți ne regăsim, mai mult sau mai puțin, ce pune accentul pe actor și pe trăirile interioare ale acestuia. Piesa isi propune sa prezinte pentru dumneavoastra 3 ipostaze ale vietii. Ne vom deschide sufletele în fața dumneavoastră pentru a descrie momente importante ale vieții de adolescent, ale tinerilor înainte de însuratoare, ale amanților, ale saturării căsniciei, cât si a ”fragedei” bătrâneti.
21:30 CONCERT: CATS IN THE RAIN
* CATS IN THE RAIN propun, prin piesele originale, o introspecţie pornită în căutarea catharsisului dar și a întrebărilor vindecătoare; muzica lor conduce într-o lume a semnelor, a dramatisului, a plăcerii devastatoare și a curajului de a ieși la suprafață vieții. Căci undeva trebuie să întâlnim lumina! De la referințe livrești care amintesc de Boris Vian, până la tăria feminină a Juliei Kristeva și încrederea de sine inspirată de tălpile goale ale lui Isadora Duncan; de la papucii orientali ai lui Dhafer Youssef și până la poeticul apăsat din cântecele regelui David… concertele Cats in the rain te poarta.
====================================================================================
ZIUA 20 iulie // Acces public: 17:00
17:00 DESCHIDEREA FESTIVALULUI
* Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii
* O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu,  Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru
* Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele
17:15 TEATRU: RĂMĂŞAGUL
* Şcoala de teatru ImpACT ART
* Sinopsis: Trupa ImpACT ART vine în faţa publicului cu RĂMĂŞAGUL, o comedie-vodevil scrisă de Vasile Alecsandri, care a fost reprezentată pentru prima dată în anul 1845, pe scena Teatrului Național din Iași, în beneficiul artiștilor români. Tema principală a piesei este legată de un bărbat care pune rămăşag cu soţia lui că aceasta nu-l poate înşela. În succesiunea de întâmplări comico-satirice, îşi face loc încă un cuplu, „năşit” cu dibăcie de o guvernantă atipică, mai ales că este interpretată de un actor, în travesti, printr-o idee regizorală surprinzătoare. De fapt, prin piesa RĂMĂŞAGUL, Vasile Alecsandri atrage atenţia – cu accente de umor fin – asupra faptului că femeia, deşi este considerată „sexul slab”, îl poate manipula cu uşurinţă şi cu iscusinţă pe bărbat, dacă este provocată. Şi veţi descoperi că până şi Diavolul poate fi pus în slujba unei femei inteligente!
18:30 CONCERT: NUANŢE
* Nuanţe este o trupă formată în Piteşti, la finalul primăverii lui 2016, care abordează un stil de rock puternic nuanţat de funk şi grunge. Sunetul trupei pendulează de la ritmuri energice, până la acorduri melancolice. În aprilie 2019, trupa lansează albumul de debut, intitulat „Două Minute”.
19:45 TEATRU: Eftin, DA’ bun! – teatru muzical – PREMIERĂ
* Regie, scenariu, muzica şi interpretarea: DANIEL FĂT
* Sinopsis:  Spectacolul One-man-show „Eftin, da’ bun” realizat după „O scrisoare pierdută” de I.L.Caragiale, în care Daniel interpretează toate cele 9 personaje. De la note grave la vesele, cu puține elemente de costum,  spectacolul aminteste de automatismele verbale şi caracteristicile personajelor caragialești,  iar intermezzo-urile muzicale pe versuri de Caragiale, leagă apariţiile personajelor, completând firul logic al acțiunii. În galeria de „figuri de ceară”, reimaginată de artist, sub ochii spectatorilor se nasc schiţe de portret „pour les conaisseurs”, dar nu într-o interpretare liniară, ad litteram, a textului original. Este un fel de „best of” al piesei lui Caragiale, din care Daniel a extras momentele definitorii pentru fiecare personaj, creionând în stilul său propriu o stare de spirit sau o realitate care a izbutit să îl inspire. Trecem prin „Eftin, da’ bun”, pe aripile muzicii și ale actoriei, prin tumultul evenimentelor, cu altenanțe de intristare, revoltă, veselie, declamație sau exaltare, discutând în contradictoriu: „Eu pentru cine votez?” „Stânga?” „Dreapta?”, într-un mod exceptional, pt că Daniel are instrumente și mijloace actoricești  multiple, fiind foarte talentat, dar asta veți descoperi  în urma participării la acest spectacol, care a fost construit în armonie cu reacţia publicului şi bazându-se și pe improvizație și comunicarea interactivă cu publicul.
21:30 CONCERT: GABRIELA COSTA ŞI ALEX MAN
* Un concert al sufletului brazilian în starea lui poetică, melancolică şi vibrantă, dincolo de frenezia şi strălucirea Carnavalului de la Rio… Muzica presărată cu versuri de o sensibilitate aparte în interpretarea a doi români îndragostiţi de frumuseţea lor.  O mică parte din tumultul muzical al acestei ţări mare cât un continent, într-un concert ca o călatorie printre ritmuri robuste (de samba) sau suave (aşa cum e melancolica bossa-nova) şi chiar jucăuşe (precum choro), împletite ingenios şi surprinzător, şi aşezate frumos în armonii spectaculoase.
==========================================================================================
ZIUA 21 iulie // Acces public: 18:00
17:00 DESCHIDEREA FESTIVALULUI
* Vizitarea expoziţiilor de Pictură, Fotografie, Sculptură, Fier, Design, Instalaţii
* O parte din artişti: Atelier Artside 44, S Brothers, Emanoil Marinescu, Mihai Ionescu, Bogdan Ionescu,  Ana Maria Gîlcescu, CR-Design, Daliana Păcuraru
* Târg de carte: Editura InDArt, Editura Adsum, Editura ArtCreativ şi multe altele
17:15 TEATRU:  Orchestra Titanic
* Coordonator: Florin Frăţilă şi Sabina Preda / Şcoala de teatru FF Theatre Academy
* Distribuţia: Silvia Ciopata, Catalina Danila, Roxana Bercaru, Sabina Preda, Khader Amira, Vitalie Teleman
* FF Theatre Academy vă prezintă spectacolul grupei de elita! O comedie absurda cu grave tente filozofice despre dorinta de a schimba starea lucrurilor si evadarea din realitate, ridicand o singura intrebare cu nenumarate raspunsuri. Spectacolul ne aduce pe un peron in care nu opreste niciodata nici un tren, prezentand viata anosta si repetitiva  a patru persoane respinse de societate ajunse in punctul in care alcoolul le devine singurul aliat si disperarea singura credinta. Doko, Liubka, Meto si Luko, isi doresc un singur lucru, sa plece din aceasta gara, sa evadeze, dar ce te faci cand ti se intampla ce iti doresti dar nu este deloc ce ai visat.  “Visul nu inseamna viata, doamnelor si domnilor, cu toate ca viata este vis’’
19:45 TEATRU: Eu cu cine mă mărit – PREMIERĂ
* Regia: Bogdan Gagu / Autor: Silvia GAGU / Muzica: Daniel Simion
* Distribuţia: Silvia Gagu, Ela Prodan, Ciprian Almăşan, Alex Floroiu
* Sinopsis:  Femeile sunt mereu în căutarea fericirii şi chiar şi atunci când o găsesc nu sunt sigure dacă au găsit-o! Alambicat, nu?! Aşa credem şi noi, drept pentru care am făcut un experiment să descoperim ce se poate întâmpla cu adevărat după o petrecere a burlaciţelor? Dacă adăugăm că totul se întâmplă în ziua nunţii, fix cu cateva ore înainte de minunatul eveniment atunci avem de-a face cu o comedie spumoasă, exact ca în marile aventuri.
21:30 CONCERT: ELENA ALBU & DUŢAN VIRGIL
* Elena Albu ( voce, vioară) și Virgil Duțan( pian) pentru prima oară în duet, propun o seara de jazz, cu piese cunoscute din repertoriul romănesc și internațional, abordate într-un mod original. De la hit-urile „Autumn Leaves”,”Summer time” la „Șaraiman”,”Ileană, Ileană” și altele

========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
Eveniment organizat de INDArt

Best WordPress Themes