Coș

Festivalul Teatru sub luna 2021

Locatie eveniment: Teatrul IndArt, Bucuresti
Adresa: Icoanei nr. 86, București

Biletele si abonamentele pot fi achizitionate online aici:
60 lei – Bilet de 1 zi (va rugam suna-ti la nr. 0724304593 pentru a alege ziua si implicit pentru a rezerva locurile la masa)
300 lei – Abonament 2 persoane – 4 spectacole la alegere
300 lei – Abonament 4 persoane – 3 spectacole la alegere
Taxa de procesare: 6% lei / bilet.
*Important: Pentru abonamente, locurile la masa se alocă în ordinea achiziției, neexistând posibilitatea de a vă alege locurile în ziua spectacolului.

Filters Sort
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Bilet de 1 zi
60,00 lei
Abonament 2 persoane (4 spectacole la alegere)
300,00 lei
Abonament 4 persoane (3 spectacole la alegere)
450,00 lei
===============================================
Program TSL #7

CONCEPT
Singurul festival de teatru independent în aer liber din țară.
Ajuns la Ediția a 7-a, festivalul aduce pe scenă spectacole de teatru independent, show-uri de improvizație, concerte de jazz, caffe-concert sau rock acustic, expoziții de fotografie, pictură, costume, instalații video și sculpturi din lemn și fier.
Pe durata a 4 weekend-uri Terasa Teatrului InDArt, str Icoanei, nr 86, la doar 10 minute de mers pe jos de Piata Romana vă așteaptă să vă bucurați de cultură într-o oază de liniște si răcoare chiar în inima Bucureștiului.
#teatrusublună este singurul festival de teatru independent în aer liber și este organizat de InDArt – singurul brand multicultural din țară, având proiecte diverse: Teatru, Carte, Muzică, Pictură și Fotografie.
Festivalul de teatru urban este creat pe baza conceptului regizorului Bogdan Gagu, Directorul Teatrului InDArt și promovează arta urbană în aer liber, susținând prin proiectul „Alege-ți Povestea” tinerii artiști aflați la început de drum.
Festivalul a devenit un reper cultural pentru bucureșteni. Pentru ei luna iulie înseamnă TSL – Teatru sub lună!!!!!

REGULI de ACCES festival
Spectacolele se organizează în sistem cafe-teatru, spectatorii având locuri la mese cu maxim 4 persoane. Dacă doriți să nu stați la masă cu persoane necunoscute vă recomandăm să achiziționați 4 bilete. LOCURILE LA MASĂ se alocă în ordinea achiziției, neexistând posibilitatea de a vă alege locurile în ziua spectacolului. Totuși, pentru situația în care veniți cu prietenii vă rugăm să sunați la Teatrul InDArt pentru a vă rezerva locurile preferate.

*Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:

– dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul teatrului.
– dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluare nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.
„Participând la evenimentele organizate de Teatrul InDArt sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact cu Asociația Culturală InDArt, cu scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzătoare și a vă putea notifica în caz de urgență, conform regulilor GDPR.”

2 iulie
18:45 OPEN DOORS – EXPOZIȚII: Fotografie, pictură, hand-made, Editura InDArt
19:45 TEATRU PREMIERĂ – „Lasa-ma sa am grija de tine” de Silvia Gagu / regia Bogdan GAGU
Distribuţia: Silvia Gagu, Alexandru Tudor Sabău, Marcel Lovin, Marina Fluerașu
SINOPSIS: Se întâmplă, în viață, să ne îndrăgostim de cine nu trebuie și atunci încercăm să găsim, fie o cale de scăpare, fie o cale pentru a ne împlini iubirea. Spectacolul ne prezintă sentimentele aprinse ale unei tinere către prietenul ei, profesorul ei, mentorul ei. În timp ce iubirea dintre cei doi crește, ea se lasă prinsă în acest joc al deznădejdii dar se maturizează extrem de repede când înțelege că între cei doi nu poate exista mai mult decât o foarte bună prietenie. Un spectacol plin de romantism care vă va deschide sufletele spre iubirea absolută.
22:00 FOTBAL – Vizionarea Sferturilor de la Campionatul European de Fotbal

3 iulie
18:00 OPEN DOORS – EXPOZIȚII: Fotografie, pictură, hand-made, Editura InDArt
18:30 CONCERT ACUSTIC SAMARA & the band
19:45 TEATRU – „Domnișoarele din Avignon”, regia Bogdan GAGU
Distribuţia: Distributie: Cristian Niculae, Ștefana Badiu, Jassmine Glodeanu, Carmen Magdalena Sascău, Maria Costeschi, Miruna Andreea Icleanu, Marina Fluerașu
SINOPSIS: Orice iubitor al artelor frumoase știe cât de importantă pentru pictura modernă este pânza lui Picasso, „Domnișoarele din Avignon”, realizată in 1907, când tânărul pictor își găsește inspirația în bordelul de pe strada Avignon și se îndrăgostește de una dintre fete. Viața într-un bordel poate fi palpitantă, plină de emoție, dar de cele mai multe ori ascunde câte o dramă. Spectacolul ne dezvăluie două universuri paralele care se intersectează secvențial pentru spectator: lumea lui Pablo și lumea prostituatelor. Lumea lui Pablo e plină de artă și dorința de prea-mărire, pe când lumea din bordel e una închisă, cu mister, dar monotonă. Momentele în care Pablo se află în bordel sunt explozive, pasionale, de la umor copilaresc la ignoranță, părăsire, alungare.
22:00 FOTBAL – Vizionarea Sferturilor de la Campionatul European de Fotbal
4 iulie
18:00 OPEN DOORS – EXPOZIȚII: Fotografie, pictură, hand-made, Editura InDArt
18:30 CONCERT ACUSTIC ADENIUM
20:15 STAND-UP fără vulgaritate cu MARIUS GHEORGHIU

9 iulie
18:00 OPEN DOORS – EXPOZIȚII: Fotografie, pictură, hand-made, Editura InDArt
20:15 TEATRU – Eu cu cine mă mărit?! de Silvia Gagu / regia Bogdan Gagu
Distribuţia: Silvia Gagu, Ela Prodan, Ciprian Almasan, Alex Floroiu
SINOPSIS: Femeile sunt mereu in cautarea fericirii si chiar si atunci cand o gasesc nu sunt sigure daca au gasit-o!
Alambicat, nu?! Asa credem si noi, drept pentru care am facut un experiment sa descoperim ce se poate intampla cu adevarat dupa o petrecere a burlacitelor?
Daca adaugam ca totul se intampla in ziua nuntii, fix cu cateva ore inainte de minunatul eveniment atunci avem de-a face cu o comedie spumoasa, exact ca in marile aventuri.

10 iulie
18:00 OPEN DOORS – EXPOZIȚII: Fotografie, pictură, hand-made, Editura InDArt
18:30 CONCERT ACUSTIC DANI FĂT
20:15 TEATRU PREMIERĂ – ”Întâi, sărută-mă!” de Bogdan Gagu / regia Bogdan Gagu
Distribuția: Alex Floroiu, Eduard Boț, Silvia Gagu, Maria Costeschi
SINOPSIS: Aparent duce o viață banală, încearcă să își aranjeze viitorul pentru a deveni cel mai bun avocat. Prietenul lui cel mai bun îl susține dar își dorește ca acesta să întâlnească o fată, să se așeze la casa lui. Totul se schimbă când în viața lui apare vecina de la doi, care îi arată cum să iubească. Dar cum orice poveste nu poate fi doar banală finalul ne dezvăluie ce se ascunde în spatele unei drame din trecut. Spectacolul este o incursiune intimă prezentând comic iubirea și subliniind importanța pierderii cuiva drag.
11 iulie
18:00 OPEN DOORS – EXPOZIȚII: Fotografie, pictură, hand-made, Editura InDArt
18:30 CONCERT ACUSTIC MIHAI
19:45 TEATRU PREMIERĂ – ”Viața secretă a cuplurilor” de Bogdan Gagu, regia Bogdan Gagu
Distribuția: Marina Fluerașu, Silvia Gagu, Maria Costeschi, Alexandru Tudor Sabău, Răzvan Răduță
SINOPSIS: Tu ai un secret? E ceva ce nu ai spune nimănui, niciodată?
Toți avem secrete doar că unii dintre noi suntem mai buni la a ascunde!
Ce se întâmplă când lucrurile din viața ta nu sunt pe drumul dorit de tine?
Ce e dincolo de zâmbetul de zi cu zi?!
Amanta/amantul îți pot dărui liniștea de care ai nevoie? Iubirea? Atenția?
La ce ai fi dispus să renunți pentru iubirea ta?
Un spectacol itinerant despre viața de cuplu, cu suișuri și coborâșuri, cu accente comice și triste, ca-n viață, sincer, direct.
Descoperă fața ascunsă a căsătoriei dar și a trădării!

22:00 FOTBAL – Vizionarea FINALEI de la Campionatul European de Fotbal

16 iulie
18:00 OPEN DOORS – EXPOZIȚII: Fotografie, pictură, hand-made, Editura InDArt
20:15 TEATRU – ”Amanta de la prânz” de Silvia, regia Bogdan Gagu
Distribuția: Silvia Gagu, Ciprian Almasan, Corina Ivanov, Eduard Boț, Răzvan Răduță
SINOPSIS: „Amanta de la prânz” este o comedie despre iubire, luptă și moralitate, ca o salată de vară romantică într-o iarna rece. Povestea începe când Oliver, consilier de mariaj și scriitor află că soția lui are o aventură, chiar de la soția amantului, Carrie. Olivier și Carrie pun la cale un scenariu pentru a-și recâstiga soția/soțul înapoi. Spectacolul este o comedie romantică plină de momente savuroase care aduce în prim plan „lucrurile importante” dintr-un cuplu, o analiză fină a relației dintre soț și soție într-un punct culminant al căsătoriei.
Ramâne să descoperiți dacă planul celor doi reușește sau cad victime propriei farse.

17 iulie
18:00 OPEN DOORS – EXPOZIȚII: Fotografie, pictură, hand-made, Editura InDArt
18:30 CONCERT ACUSTIC ELENA ALBU
20:15 TEATRU – ”Cealaltă femeie” de Aldo lo Castro, regia Bogdan Gagu
Distribuția: Silvia Gagu, Alexandra Timofte, Adriana Guluțanu, Sandra Șimon, Vasile Filipescu, Alex Sabău, Alex Floroiu
SINOPSIS: Comedia este în stilul pieselor bulevardiere franceze si a unor autori precum Pierre Chesnot. O tragedie comică în care patru femei convocate la vila aceluiasi domn, în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră, se simt trădate în dragoste şi hotărăsc să se răzbune pe Don Juanul necredincios (personajul Marco), sufocându-l literalmente cu dragostea lor.
Această comedie de adulter sau de trădare în iubire, sau de extindere a noţiunii de familie, tratează probleme de fiecare zi, astfel că nu va fi vreodată un spectator (sau spectatoare) care să nu se simtă vesel în mica poveste despre sex. Comedioara te implică pentru că este o „farsă tragică” sau, la fel de bine, o tragedie comică şi nimeni nu este scutit de marea farsă tragică finală. Marco, bogatul Marco, este asaltat de soţii, mirese, logodnice. Cele patru femei care dau buzna în reşedinţa lui Marco, sunt cum nu se poate mai apetisante. Clelia – seducătoarea agresivă, Amanda este femeia unduitoare, Stefania – soţia credincioasă, Marisa – seducătoarea adolescentă. Ele îşi propun să se răzbune pe amantul necredincios.

18 iulie
18:00 OPEN DOORS – EXPOZIȚII: Fotografie, pictură, hand-made, Editura InDArt
18:30 CONCERT ACUSTIC NICK BAND
20:15 TEATRU – – „Domnișoarele din Avignon”, regia Bogdan GAGU
Distribuţia: Distributie: Cristian Niculae, Ștefana Badiu, Jassmine Glodeanu, Carmen Magdalena Sascău, Maria Costeschi, Miruna Andreea Icleanu, Marina Fluerașu
SINOPSIS: Orice iubitor al artelor frumoase știe cât de importantă pentru pictura modernă este pânza lui Picasso, „Domnișoarele din Avignon”, realizată in 1907, când tânărul pictor își găsește inspirația în bordelul de pe strada Avignon și se îndrăgostește de una dintre fete. Viața într-un bordel poate fi palpitantă, plină de emoție, dar de cele mai multe ori ascunde câte o dramă. Spectacolul ne dezvăluie două universuri paralele care se intersectează secvențial pentru spectator: lumea lui Pablo și lumea prostituatelor. Lumea lui Pablo e plină de artă și dorința de prea-mărire, pe când lumea din bordel e una închisă, cu mister, dar monotonă. Momentele în care Pablo se află în bordel sunt explozive, pasionale, de la umor copilaresc la ignoranță, părăsire, alungare.

23 iulie
18:00 OPEN DOORS – EXPOZIȚII: Fotografie, pictură, hand-made, Editura InDArt
20:15 TEATRU PREMIERĂ – „Lasa-ma sa am grija de tine” de Silvia Gagu / regia Bogdan GAGU
Distribuţia: Silvia Gagu, Alexandru Tudor Sabău, Marcel Lovin, Marina Fluerașu
SINOPSIS: Se întâmplă, în viață, să ne îndrăgostim de cine nu trebuie și atunci încercăm să găsim, fie o cale de scăpare, fie o cale pentru a ne împlini iubirea. Spectacolul ne prezintă sentimentele aprinse ale unei tinere către prietenul ei, profesorul ei, mentorul ei. În timp ce iubirea dintre cei doi crește, ea se lasă prinsă în acest joc al deznădejdii dar se maturizează extrem de repede când înțelege că între cei doi nu poate exista mai mult decât o foarte bună prietenie. Un spectacol plin de romantism care vă va deschide sufletele spre iubirea absolută.

24 iulie
18:00 OPEN DOORS – EXPOZIȚII: Fotografie, pictură, hand-made, Editura InDArt
18:30 CONCERT ACUSTIC KAT & FERD
20:15 TEATRU PREMIERĂ – ”Întâi, sărută-mă!” de Bogdan Gagu / regia Bogdan Gagu
Distribuția: Alex Floroiu, Eduard Boț, Silvia Gagu, Maria Costeschi
SINOPSIS: Aparent duce o viață banală, încearcă să își aranjeze viitorul pentru a deveni cel mai bun avocat. Prietenul lui cel mai bun îl susține dar își dorește ca acesta să întâlnească o fată, să se așeze la casa lui. Totul se schimbă când în viața lui apare vecina de la doi, care îi arată cum să iubească. Dar cum orice poveste nu poate fi doar banală finalul ne dezvăluie ce se ascunde în spatele unei drame din trecut. Spectacolul este o incursiune intimă prezentând comic iubirea și subliniind importanța pierderii cuiva drag.

25 iulie
18:00 OPEN DOORS – EXPOZIȚII: Fotografie, pictură, hand-made, Editura InDArt
18:30 CONCERT ACUSTIC JASSMINE & RAFFA & CRISTI
20:15 TEATRU PREMIERĂ – ”Viața secretă a cuplurilor” de Bogdan Gagu, regia Bogdan Gagu
Distribuția: Marina Fluerașu, Silvia Gagu, Maria Costeschi, Alexandru Tudor Sabău, Răzvan Răduță
SINOPSIS: Tu ai un secret? E ceva ce nu ai spune nimănui, niciodată?
Toți avem secrete doar că unii dintre noi suntem mai buni la a ascunde!
Ce se întâmplă când lucrurile din viața ta nu sunt pe drumul dorit de tine?
Ce e dincolo de zâmbetul de zi cu zi?!
Amanta/amantul îți pot dărui liniștea de care ai nevoie? Iubirea? Atenția?
La ce ai fi dispus să renunți pentru iubirea ta?
Un spectacol itinerant despre viața de cuplu, cu suișuri și coborâșuri, cu accente comice și triste, ca-n viață, sincer, direct.
Descoperă fața ascunsă a căsătoriei dar și a trădării!
 ========================================

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Best WordPress Themes