Coș

farfarello feat. Ovidiu Lipan Tandarica @Club No Limit

Locatie eveniment: No limit, Buzău
Adresa: Șos. Spătarului, nr.7, Buzău

Biletele pot fi achizitionate online aici:
– 300 lei (50 lei/pers) – Bilet Grup 6 persoane
– 60 lei – Bilet Acces
– 80 lei bilet VIP (primele 2 randuri)
– 30 lei elevi / studenți
Important: După achiziționarea biletelor pentru rezervarea locurilor pe terasă vă rugăm să sunați la numarul 0723.429264!
Se pun în vânzare un număr limitat de bilete!
Taxa de procesare: 5% lei / bilet.
Concert de excepție duminică, 19 septembrie, ora 20:00 la Club No Limit!
FARFARELLO (violonistul diavolului)!
Trupa lui MANI NEUMANN, fost violonist al legendarei trupe Phoenix și chitaristul german Ulli Brand au ca invitați speciali pe OVIDIU LIPAN ȚĂNDĂRICĂ (trobe) și pe Urs Fuchs (bas)
FARFARELLO combină folclorul est european cu jazzul, rockul şi muzica clasică, pe ritmuri moderne cu acorduri de vioară, chitară, bass şi tobe. Cu 20 albume la activ şi peste 5.000 de concerte în întreaga lume, trupa germană vă invită într-o călătorie muzicală prin propria lor istorie.

Ca de fiecare data în turneele din România, Mani Neumann este acompaniat la tobe de către vechiul său prieten Ovidiu Lipan Țăndărică.
Trupa Farfarello a reuşit ca în 35 de ani de activitate să obţină recunoaştere europeană şi internaţională. Stilul muzical abordat de către ei este atât de unic încât orice descriere
convenţională devine imposibilă. Prin muzica lor, Farfarello creează un sunet arhaic, brut, eliberat de clişee, Mani Neumann, neamţul cu „suflet de român“, supranumit şi Der Teufelsgeiger (Violonistul Diavolului), este considerat un maestru al viorii şi blockflöte. Modul său de a interpreta – melancolic, sălbatic ori excitant – este întotdeauna autentic, nonconformist şi imposibil de copiat. Mani este cunoscut în România şi ca urmare a activităţii sale de violonist în legendara formaţie Phoenix în
cadrul căreia a cântat din anul 1978. A fost onorat cu premiul MTV – Lifetime Award şi decorat de Preşedintele României cu ordinul „Meritul cultural“ în gradul de „Cavaler“ pentru merite culturale deosebite aduse României ca urmare a activităţii sale în trupa Phoenix.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Accesul în sală este permis fără certificat de vaccinare sau alte documente întrucât capacitatea sălii este redusă la 50% și se respectă purtatul măștii în timpul deplasărilor între mese.

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Best WordPress Themes