Coș

Eu cu cine ma marit @ La Mama/MTR


Locatie eveniment: La Mama/MTR
Adresa: Str. Monetariei, nr.3, Sector 1 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
Bilet Categoria 1 – 70 lei/bilet
Bilet Categoria 2 – 60 lei/bilet

*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
”Spectacolul se desfășoară în sistem Caffe-teatru. Vă rugăm să veniți cu cel puțin 60 minute înainte pentru a putea comanda de mâncare sau de băut. Pe timpul spectacolului nu se poate comanda de la bar. Locurile sunt la mese de 2, 4 si 6 locuri.”
Teatrul InDArt prezintă piesa „Eu cu cine ma marit?”
Data: 16 octombrie 2022 / Ora: 19:30
Locatie: La Mama MTR, Bucuresti
Eveniment Fb:
==================================================
Descriere:
Femeile sunt mereu in cautarea fericirii si chiar si atunci cand o gasesc nu sunt sigure daca au gasit-o!
Alambicat, nu?! Asa credem si noi, drept pentru care am facut un experiment sa descoperim ce se poate intampla cu adevarat dupa o petrecere a burlacitelor?
Daca adaugam ca totul se intampla in ziua nuntii, fix cu cateva ore inainte de minunatul eveniment atunci avem de-a face cu o comedie spumoasa, exact ca in marile aventuri.
Autor: Silvia Gagu
Regia: Bogdan Gagu
Distributie: Silvia Gagu, Maria Costeschi, Dorin Enache, Alex Floroiu
Durată: 70 minute

„Participând la evenimentele organizate de Teatrul InDArt sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact cu Asociația Culturală InDArt, cu scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzătoare și a vă putea notifica în caz de urgență, conform regulilor GDPR.”
Accesul se face cu 15 de minute înainte de ora programată a spectacolelor. Locurile și bilete își pierd valabilitatea cu 10 minute înainte de începerea spectacolelor. Pentru a evita neplăcerile vă rugăm să respectați programul. În cazul întârzierilor justificate contactați Teatrul InDArt menționând întârzierea și rugând a vă păstra locurile și biletele valabile. Spectacolul poate începe cu o întârziere de maxim 7 minute datorită pregătirilor tehnice necesare desfășurării spectacolului în condiții optime. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).
========================================

Best WordPress Themes