Coș

Erotopoetica – Teatru poetico-muzical

EROTOPOETICA
– Teatru poetico-muzical

? Data: 11.02.2023 / ? Ora: 19:00
?
Locatie: Sala Gloria, Bucuresti
? Adresa: Str.Bucovina 6, Sect.3
Eveniment

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
75 lei – Cat I (in primele randuri)
50 lei – Cat II
30 lei – * pt Elevi/studenţi/pensionari (pentru aplicarea reducerii la achizitie se introduce codul cupon #REDUCERE) Reducerea este valabila doar pentru locurile biletelor din Categoria II.
* La acces se prezinta carnetul de elev/student sau cuponul de pensie.
Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare. Taxa de procesare nu este returnabila.
HARTA locurilor in sala, alege locurile aici ?Seating chart is not selected.293751

___________________  

?EROTOPOETICA – Teatru poetico-muzical
Trei într-unul: teatru, poezie, muzică – aceasta este rețeta spectacolului Erotopoetica de Toma Enache, oferind așadar ingrediente suficiente chiar și pentru cei mai pretențioși. Spectacolul este armonios completat cu o serie de proiecții video, aducând pe fundal portrete de femei, așa cum au fost ele văzute de pictori din toate timpurile, precum și imagini din perioada interbelică, într-o curgere ce urmărește îndeaproape povestea spectacolului.

Protagoniștii au, fiecare, o poveste aparte: Toma Enache nu este doar regizor, ci și poet, actor, jurnalist, iar în traseul său a trecut de la zootehnie la regie de teatru și film, iar apoi la actorie. Izabela Barbu, aka Jezebel, economist, a activat până la 40 de ani în domeniul bancar, renunțând la o carieră sigură pentru a-și urma adevărata pasiune – muzica și teatrul. Nu în ultimul rând compune muzică și este instructor de yoga. Puiu Pascu, renumit pianist de jazz, împreună cu Lucian Maxim, percuționist în Orchestra Națională Radio și colaborator al unor binecunoscute trupe – Sarmalele Reci, Vama Veche, dar și al Teatrului Național, ce va aduce în fața publicului instrumente de percuție rar auzite și văzute, vor acompania live întreg spectacolul.

In pragul sărbătorii iubirii sunteți invitați să cotemplați dragostea, așa cum este ea și așa cum au simțit-o, au trait-o și au pus-o în versuri ori muzică poeții și compozitorii: năvalnică, răvășitoare, mistuitoare, nebunescă, jucăușă, veselă, zglobie, uneori tragică, profundă ori frivolă.

Best WordPress Themes