Coș

Ducele (teatru)

Locatie eveniment: Teatrul IndArt, Bucuresti
Adresa: Icoanei nr. 86, București

Biletele pot fi achizitionate online aici:
45 lei – Normal Ticket pentru reprezentatia din ziua 25 iunie // Acces: 19:30
Taxa de procesare: 6% lei / bilet.
*Important: se pun în vânzare un număr limitat de bilete!

„Ducele” la Teatrul IndArt Bucuresti din Strada Icoanei, nr 86.
===============================================
Ducele de Massimiliano Nugnes
Descriere: Ducele este o comedie tragică. Vorbeşte despre egoism şi rezultatele sale, despre sacrificiu şi eşuarea lui atunci când scopul este nefast, dar mai ales despre umanitate şi omenie şi micile greşeli pe care le facem crezând că facem bine.
Distributie: Andrei Atabay, Aurelian Culea, Robert Iosif, Claudia Moroşanu, Beatrice Rubică, Alex Sabău
Text şi regie – Massimiliano Nugnes
Asistență regie – Robert Poiană
Afiş – Melissa Antonescu
Costume şi decor – Universitatea Națională de Arte

Anunț important privind spectacolele organizate de Teatrul InDArt:
Spectacolele se organizează în sistem cafe-teatru, spectatorii având locuri la mese cu maxim 4 persoane. Dacă doriți să nu stați la masă cu persoane necunoscute vă recomandăm să achiziționați 4 bilete. LOCURILE LA MASĂ se alocă în ordinea achiziției, neexistând posibilitatea de a vă alege locurile în ziua spectacolului. Totuși, pentru situația în care veniți cu prietenii vă rugăm să sunați la Teatrul InDArt pentru a vă rezerva locurile preferate.

*Fiind un spaţiu în aer liber, în caz de ploaie, va funcţiona următoarea regulă:
– dacă ploaia începe înaintea orei de spectacol, reprezentaţia se reprogramează, biletele rămânând valabile. Spectatorii pot opta și pentru restituirea banilor pe bilete, sau pentru schimbarea acestora pentru un alt spectacol din programul teatrului.
– dacă ploaia începe în timpul reprezentaţiei, spectacolul se poate întrerupe și relua, în funcție de condițiile meteorologice. Dacă reluare nu este posibilă, iar spectacolul se suspendă, acesta nu se reprogramează și nici nu se rambursează costul biletului.

„Participând la evenimentele organizate de Teatrul InDArt sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact cu Asociația Culturală InDArt, cu scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzătoare și a vă putea notifica în caz de urgență, conform regulilor GDPR.”

Accesul pe terasă se face cu 60 de minute înainte de ora programată a spectacolelor. Locurile și bilete își pierd valabilitatea cu 10 minute înainte de începerea spectacolelor. Pentru a evita neplăcerile vă rugăm să respectați programul. În cazul întârzierilor justificate contactați Teatrul InDArt menționând întârzierea și rugând a vă păstra locurile și biletele valabile. Spectacolul poate începe cu o întârziere de maxim 7 minute datorită pregătirilor tehnice necesare desfășurării spectacolului în condiții optime. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).
 ========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes