Coș

DUBLU CLICK – live la The PUB

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
25 lei – Acces cu loc
Atentie, număr limitat de bilete!
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
Concert DUBLU CLICK
📅 Data: SÂMBĂTĂ, 27 AUGUST 2022 / 🕢 Ora: 19:00
📌 Locatie: The Pub Univestitatii
Eveniment Fb: Facebook
==================================================

Dublu Click este o trupa de Fresh- Pop-Rock unde la voce o gasim pe Ilaria Sardiello, italianca de la X Factor alaturi de Cristi Popovici, Andrei Susa si Tarocco Alex.

Primul album al trupei poartă numele de „Momente” și  conține opt piese iar textele abordate descriu experiențele de viață personale. Albumul a fost lansat in direct la TVR1 pe data de 4 februarie 2022 si de atunci sunt în plin turneul de promovare ! Pana acuma doar anul asta au cantat in: CLUJ, TIMISOARA ,CRAIOVA, DEVA, ZALAU, ALBA IULIA, BISTRA ,SIBIU, ARAD, RÂMNICU VÂLCEAsi au urcat pe scena la festivalul de la  Brezoi si  Transalpina! Urmează in 20 August sa deschide concertul LOU BEGA, SASHA LOPEZ, MANUEL RIVA, EMAA la SEBES (Jud Alba).

Anul acesta Dublu Click  a fost premiata la cea de a patra editie a festivalului Băla Fest, din comuna Băla, județul Mureș, premiul a fost acordat de catre actrita si om de televiziune, Gianina Corondan si au ajuns finalisti la concurs Rock the Camp din Cluj

scrie presa despre noi: -Dublu Click cu impact… recitalul trupei fiind unul cât se poate de apreciat de publicul prezent! (www.pressalert.ro) -Dublu Click se remarcă prin creativitate și originalitate, datorită compozițiilor proprii. ( www.Alba 24.ro ) -Dublu Click a reprezentat o adevarata sarbatoare pentru melomanii locali ( www.Ziarelive.ro )

Albumul ’’ Momente’’ poate fi ascultat in totalitate pe toate platformele de specialitate iar concertul integral il gasiti pe Youtube.  Aici o mica gustare https://www.youtube.com/watch?v=lKKOulLWiXg

Best WordPress Themes