Coș

Dub Phizix & Strategy + Technimatic @ Arenele Romane

Locatie eveniment: Arenele Romane
Adresa: Cuțitul de Argint 26, București, sect.4

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
Early bird: 40 lei  pentru primele 700
Normal Ticket: 50 lei (preţ în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare)
*Toate prețurile includ taxele locale si includ taxa de procesare. **Taxa de procesare nu este returnabila.

==================================================
 👉 Dub Phizix & Strategy + Technimatic
📅 Data: SÂMBĂTĂ, 25 IUNIE 2022 / 🕢 Ora: 22:00 – 05:00
📌 Locatie: Arenele Romane
Eveniment Facebook

Sambata, 25 iunie, incepem sezonul de vara cu o petrecere de legenda in Arenele Romane. Invitatii nostri sunt britanicii Dub Phizix & Strategy si Technimatic.

Petrecerea are loc in aer liber.

Dub Phizix și-a început povestea muzicală acum mai bine de 20 de ani. Inspirat de o serie de artiști care variază de la A Tribe Called Quest la Photek, petrecea mult timp enervând vecinii experimentând cu o chitară, un casetofon și discurile părinților. În prezent este un artist plurivalent, care a creat muzică atât pentru MTV, cât și pentru BBC, Nokia și 4Music. Printre cei cu care a colaborat se numără Marcus Intalex, Loxy și Future Cut, iar piesele sale sunt puse de dBridge, Marky, Fabio, S.P.Y., Spectrasoul și mulți alții. Piesa vedetă a lui 2011 a fost “Marka”, colaborare cu MC Strategy, nume important din scena hip hop britanică. Strategy a cântat alături de Wu-Tang Clan, Snoop Dogg și Busta Rhymes, printre alții. Seturile lui Dub Phizix îmbină melodii clasice, deseori uitate, cu cele mai noi release-uri sau piese încă nelansate.

Alaturi de el ii avem ca invitati pe britanicii TECHNIMATIC. Le suntem fani de pe vremea cand lansau muzica separat ca TECHNICOLOUR si KOMATIC si ne bucuram sa ii avem pe scena arena dnb in aceasta foarte reusita formula, una care face istorie din 2012 de cand s-a lansat. Acum sunt reprezentanti de seama ai SHOGUN AUDIO, una dintre cele mai dinamice case de discuri din scena undergroundul european. Din foarte multele piese care ar putea fi reprezentative pentru energia pe care ne-o dau de fiecare data cand le ascultam, mentionam NIGHT VISION (https://www.youtube.com/watch?v=mC49BqVTyPQ). Va incurajam sa nu ezitati sa le explorati muzica, surprizele placute sunt rasplata efortului. Pe viu sunt spectaculosi, seturile lor sunt complete, trec prin toata istoria si spectrul muzicii drum and bass , lucru ce denota o adanca pasiune si cunoastere a scenei.

Detaliile complete le gasiti pe facebok: https://www.facebook.com/events/700403827921018/?active_tab=discussion

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
* Copiii cu vârsta până în 16 ani, inclusiv, NU au acces.

Best WordPress Themes