Coș

DrumStage – Winter Groove

Locatie eveniment: Club Quantic
Adresa: Șoseaua Grozăvești 82, București, Sect.6

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
  45 lei – Presale Ticket (primele 100 de bilete)
200 lei – Grup de 5 persoane
89 lei
 – Meet & Greet
(conține bilet de concert + ticket special pentru sesiune foto și autografe cu artiștii)
  50 lei – Normal Ticket
  60 lei – Acces Ticket (Bilete achiziționate în ziua concertului)

Promusic Events și Maximum Rock, vă invită la DrumStage – WinterGroove, a 7-a ediție – eveniment ce va avea loc în data de 25 noiembrie 2018 în Club Quantic din București.

DrumStage este un eveniment prin care toboșari renumiți din țară și din străinătate își etalează calitățile artistice. DrumStage este o platformă-concept prin care se promovează setul de percuție (tobele), în toate mediile existente, aducând acest instrument din spatele scenei, de unde suntem obișnuiți să le vizualizăm, în fața scenei, mai aproape de public, astfel încât să fie îndrăgit de cât mai multe persoane indiferent de vârstă.
La DrumStage-WinterGroove părinții își pot aduce copiii (intrarea gratuită pentru cei cu vârsta de până în 12 ani) pentru a-i familiariza cu acest instrument ritmic.  Drummingul este o modalitate rapidă şi naturală de relaxare şi de eliberare a energiei, prin care poți intra în doar câteva minute în ritmul muzicii, fără a avea experinţă muzicală.

Primii artiști confirmați pentru ediția a 7-a sunt Anika Nilles, Kerim “KRIMH” Lechner, Adrian Tăbăcaru și Alex Hălmăgean, urmând ca artiștii straini să fie anunțati în foarte scurt timp.

Anika Nilles
În ultimii 3 ani, Anika și-a clădit faima pe Youtube, unde a devenit o senzație a internetului, strângând peste 13 milioane de vizualizări la clipurile sale în care interpretează compoziții personale, pentru ca apoi să pornească în turnee prin Europa, America de Nord și China.

Stilul interpretării Anikăi este caracterizat prin ritmul puternic și intens și prin finețea tehnicii, dar și printr-un sound unic. Anika folosește setul de tobe mai mult ca pe un mediu de propagare a emoțiilor decât ca pe un simplu instrument de menținere a ritmului, ceea ce îi permite să realizeze interpretări magistrale, care nu distrag atenția de la muzică în sine.

Kerim “KRIMH” Lechner
Kerim Lechner este un toboșar austriac care a început să cânte la tobe la vârsta de 14 ani, cariera sa debutând în anul 2010. În momentul de față este toboșarul trupei grecești de Symphonic Death Metal “Septicflesh”. Este cunoscut pentru numeroasele sale colaborări cu trupe importante, precum Decapitated, Behemoth, Vesania și Harakiri For The Sky. Pe lângă munca în cadrul trupelor, a lansat și 3 albume solo.

Adrian Tăbăcaru
Absolvent de Master al Universității de muzică din București, Adrian este recunoscut ca toboșar, producător și compozitor pentru formațiile Taine  și Souptrip.
De asemenea, este colaborator al artistului de muzică electronică „YVAT”, în același timp fiind cunoscut  și ca producător și instrumentist de studio pentru diferiți artiști români.
Adrian a reprezentat România la Warsaw Drum Festival 2017, iar de-a lungul timpului, acesta a colaborat cu mai mulți artiști bine cunoscuți in România și Israel, precum Adrian Buciu-flaut, Mandela Gajol-flaut, Andreea Timiras-cello, Tom Brandus-pian, Petre Iftimie-chitară, Andrei Popa-chitară, Dragoș Crețu-voce si Itamar Meir-didgeridoo.

Alex Hălmăgean
Alex și-a început activitatea ca toboșar la vârsta de 18 ani, în momentul de față fiind foarte activ pe scena underground din România, regăsindu-l în trupe precum: Days of Confusion, The Dignity Complex, Kwalia, Black Water.

Program:
18:00 – 19:00 Meet & Greet(sesiunea I): Krimh Lechner/Adi T
18:30 Doors Open
19:00 – 19:40 Alex Halmagean (linecheck) – DrumOmeter
19:30 – 20:30 Meet & Greet(sesiunea II): Anika Nilles;
20:00 – 21:00 Krimh Lechner performance – DrumOmeter
21:15 – 22:15 Anika Nilles performance
Tombola ProGuitar Awards -DrumOmeter
22:30 – 23:30 Adi Tabacaru performance

Eveniment FB: https://www.facebook.com/events/316548939125824/

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

* Copiii de până la 12 ani au intrarea gratuită, însă trebuie să fie însoțiți de un adult posesor de bilet/abonament valabil.

Best WordPress Themes