Coș

Drum Circle cu Mihai Axinte + Florina Fritz Popescu

Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate exclusiv de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
25 lei – Acces o persoana, bilet cu loc
50 lei  – Acces Family package (2 adulti+2 copii cu varsta intre 7 si 14 ani)
* Copiii cu varsta peste 14 ani au acces doar cu bilet.
Atentie numărul biletelor este limitat!
Taxa de procesare:2lei/bilet

👉Duminica 27 februarie, ora 18:30 la The Pub Universitatii.

Dupa o perioada de distantare sociala avem nevoie de apropiere, interactiune si distractie. Va invităm in The Pub in 27 februarie ora 18,30 cu 40 de tobe africane (djembe), un set de baterie si multe alte instrumente de percutie ca sa facem o orchestra ad-hoc dirijata de actorul Mihai Axinte, cu o experienta de 10 ani in team building corporate si spectacole interactive cu percutie si sustinuta la setul de baterie de Florina Fritz Popescu, tobosarita cu experienta de 15 ani si colaborari atat in tara cat si peste hotare.

Fiecare spectator va primi cate o toba africana Djembe si devine spect-actor-tobosar-activ pentru 90 de minute in care invatam si practicam in grup ritmuri care mai de care. La final pleci cu zambetul pe buze si de abia astepti sa mai intri in contact cu Mihai, cu Florina si cu tobele africane + alte surprize.
Mai multe detalii despre evenimente cu tobe gasiti aici: https://interstellar-events.ro/

Important! Participarea la acest eveniment este permisă conform legilor în vigoare pentru INTERIOR:
– persoanele VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
– persoanelor care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore  (sunt valide doar testele prelucrate de către laboratoare de analize medicale acreditate).
Te rugam sa ai acest document la tine, impreuna cu biletul de acces. Avem obligativitatea verificarii documentelor la intrare.
Te rugăm să porți masca de protecție în interior, în spațiile comune și la bar. Avem cu toții obligativitatea respectării normelor în vigoare și respectul reciproc este important.
Am limitat la maxim numărul de locuri disponibile pentru ca să ne simțim cu toții în siguranță și pentru a avea spațiu personal suficient.
*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.
Best WordPress Themes