Coș

Down Way (Teatru IndArt)

?Data: 18.06.2024 /🕣 Ora: 19:30
     Data: 19.06.2024 /🕣 Ora: 19:30
📌 Locatie: Teatru Infinit, Bucuresti
🏠 Adresa: str.Mihai Eminescu, nr 127, Bucuresti

📧
Eveniment:

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
40 lei  – Acces general
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
___________________

Down Way – adaptare după piesa de teatru scrisă de Oleg Bogaev
Producție: Phoenix Art School

Distribuție: Cristian Pătrașcu, Ștefania Rometi, Nicu Stancu, Cristina Lupașcu, Cristina Țigău, Alexandru Bădilă, Liviu Florescu, Mădălina Drăgănescu, Gabriel Hangu, Ioana Șoimu

Piesa „Down Way” este o tragicomedie absurdă care explorează teme profunde precum mortalitatea, sensul vieții și relațiile umane. Acțiunea se desfășoară într-o lume marcată de absurditate, unde personajele se confruntă cu propriile frici, speranțe și incertitudini.

Piesa începe cu întâlnirea unor personaje diverse care se află într-o situație limită, fiecare având o relație complicată cu moartea și existența. Dialogurile lor sunt pline de ironie și umor, reflectând asupra absurdității vieții. Personajele includ oameni de diferite vârste și statuturi sociale, fiecare aducând o perspectivă unică asupra temelor centrale.

Pe măsură ce povestea avansează, personajele interacționează și se confruntă cu propriile temeri și dorințe. Bogaev folosește umorul negru și situațiile paradoxale pentru a evidenția absurditatea vieții, invitând spectatorii să își reconsidere perspectivele asupra vieții și morții.

Best WordPress Themes