Coș

DOAR ATâT live @ Valhalla Bacau

DOAR ATâT @ Valhalla Bacau

? Data: 26.05.2023 / ? Ora: 21:00
?Locatie:Berăria Valhalla
Adresa: str. Erou Gheorghe Rusu 2, Bacau
Eveniment

Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
?️ 45 lei – Acces presale
?️ 50 lei – Acces pret in ziua evenimentului
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
___________________

? Trupa ploieșteană DOAR ATâT a fost înființată la începutul anilor 2000 de către Valentin Ștefan – solistul, chitaristul și compozitorul trupei, care a cunoscut mai multe formule instrumentale până la cea actuală: voce, chitară acustică, instrumente de suflat, bass și tobe:
Valentin Ştefan – voce/chitară/text
Florin Ştefan (Freddie) – fluiere/kazoo/clavietă/voce acompaniament
Theo Ionescu – tobe
Alex Șerban – bass
Stilul abordat se încadrează în arealul rock acustic, cu influențe de folclor balcanic, blues, swing, reggae și folk. Atât piesele proprii, cât şi cover-urile interpretate abordează teme ca haiducia, socialul şi cotidianul, cu nota de ironie inclusă.
Textele conțin mesaje sociale și amintesc de nostalgia unui plai mioritic.
Cover-urile abordate sunt piese cunoscute ale unor artiști consacrați precum Phoenix, Valeriu Sterian, Timpuri Noi, Conexiuni.
Cu o activitate de peste 20 ani pe scenă, trupa DOAR ATâT a cântat la primele ediții ale festivalului ,,Iubim 2 Roți” din București, majoritatea cluburilor de muzică live din marile orașe, diverse pub-uri și alte locații din țară și străinătate, întruniri moto, serbări câmpenești, acțiuni caritabile, fiind invitați să deschidă concertele unor trupe precum Phoenix, R.I.T. și Bucium.

Best WordPress Themes