Coș

Dirty Shirt @ Quantic Open Air

Dirty Shirt @ Quantic Open Air

Locatie eveniment: Club Quantic
Adresa: Grozăvești nr. 82, București, Sect.6

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
50 lei, 30 lei – Earlybird  (preț redus pentru primele 50 bilete) Sold Out! 
50 lei, 35 lei – Presale 1 (preț redus pentru urmatoarele 100 bilete) Sold Out!
50 lei, 40 lei – Presale 2 (preț redus pana pe data de 21 septembrie, inclusiv)
50 lei – Acces general (preț în ziua evenimentului)
? Dirty Shirt @ Quantic Open Air
Data: Duminică, 22 septembrie
Locație: Club Quantic
Acces public: Începând cu ora 19:00
==================================================
Proaspăt întorși de la Wacken Open Air, DIRTY SHIRT anunță ultima apariție Open Air pentru anul 2019! Se va întâmpla pe 22 septembrie în Grădina de Vară Quantic, unde trupeții promit un playlist de zile mari presărat atât cu piese de albumul lansat în acest an cât și hituri mai vechi care te vor ține în priză pe toată durata show-ului.

DIRTY SHIRT este, fără îndoială, una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, cunoscută datorită măestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock / metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.
Ascensiunea formației maramureșene în ultimii 5 ani, atât în țară cât și în străinătate, este una formidabilă. Odată cu lansările albumelor ”Freak Show” în 2013 și ”Dirtylicious” în 2015, aclamate în unanimitate de presă și public, au urmat turnee susținute în țară și în Europa, care s-au încununat cu locul 2 la finala internațională a celui mai mare concurs de muzică rock independentă din lume, Wacken Metal Battle, al premiului „Best Romanian Act Metal” la Maximum Rock Awards 2014, cât și al titlului de „Best Romanian Rock Ambassador” în cadrul Metalhead Awards 2014.
În 2017, Dirty Shirt a realizat un proiect extrem de ambițios și original, FolkCore DeTour, un turneu național alături de o orchestră tradițională completă (Ansamblul Folcloric Național Transilvania), concretizat cu un album live înregistrat în cadrul concertului de la Arenele Romane, București.
În prezent, Dirty Shirt poate fi considerată o formație de succes pe scena metal românească, ajungând să atragă un public din ce în ce mai numeros, fiind cap de afiș la cele mai mari evenimente metal din România (Rockstadt Extreme Fest, Metalhead Meeting, Bucovina Rock Castle, etc.)
La nivel internațional, ascensiunea trupei a fost constantă, având la activ numeroase concerte în UK, Germania, Cehia, Franța, Ungaria, cântând alături de formații precum Orphaned Land, Skindred și la diferite festivale, culminând cu participarea la W.O.A. 2019.

În 2019 a fost lansat ultimul album al formației, material pe care îl puteți asculta integral mai jos.

========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
Eveniment organizat de club Quantic

Best WordPress Themes