Coș

Dirty Shirt – lansare de album (Baia Mare)

Locatie eveniment: Casa Tineretului
Adresa: Str. Hortensiei 2, Baia Mare

Biletele pot fi achiziționate online aici, la următoarele prețuri:
  29 lei – Pret Presale (primele 75 bilete) – Sold Out!
  40 lei – Pret Normal Ticket
  50 lei – Pret bilet în ziua evenimentului
Program eveniment:
19.00 – Acces public
19.45 – 20.15: Before I Die
20.15 – 21.20: Subterranean Masquerade
21.20 – 23.20: Dirty Shirt
=============================
DIRTY SHIRT se întorc acasă! Pe 22 februarie 2019, la Casa Tineretului din Baia Mare, maramureșenii lansează noul album alături de proiectul Transylvanian Folkcore Orchestra într-un concert extraordinar, avându-i ca invitați speciali pe israelienii de la Subterranean Masquerade. Startul turneului românesc va fi dat de un show deosebit exact în locul unde a început totul. Emoții cât cuprinde și voie bună, toate într-un singur spectacol care nu trebuie ratat, prin care Dirty Shirt își va lua elan cu „chiuituri” pentru a intra într-o nouă etapă!
www.dirty-shirt.com
www.youtube.com/dirtyshirtoriginal
www.facebook.com/DirtyShirtRomania

Fără îndoială, Dirty Shirt este una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, cunoscută datorită măiestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock / metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.
Ascensiunea formației maramureșene în ultimii 5 ani, atât în țară cât și în străinătate, este una formidabilă. Odată cu lansările albumelor „Freak Show” în 2013 și „Dirtylicious” în 2015, aclamate în unanimitate de presă și public, au urmat turnee susținute în țară și în Europa, care au fost încununate de locul 2 obținut în finala internațională a celui mai mare concurs de muzică rock independentă din lume, Wacken Metal Battle. În 2017, Dirty Shirt a realizat un proiect extrem de ambițios și original, FolkCore DeTour, un turneu național alături de o orchestră tradițională completă (Ansamblul Folcloric Național Transilvania), concretizat cu un album live înregistrat la Arenele Romane.

SUBTERRANEAN MASQUERADE
https://www.submasq.net/
https://www.facebook.com/Submasq/
https://www.youtube.com/user/taklitmusic

Cu 5 albume de studio la activ, trupa israeliană Subterranean Masquerade a mai cântat în Cluj-Napoca în primăvara acestui an, în deschiderea concertului Orphaned Land. Imaginat ca un amestec de rock progresiv, doom metal și rockul psihedelic al anilor ’70, proiectul lor muzical și-a propus să dilueze granițele dintre genuri și să realizeze combinații care, la prima vedere, ar părea cel puțin improbabile. Inspirați de Pink Floyd și de Iron Butterfly, israelienii au colaborat cu membri ai trupelor Agalloch, Tristania, și Orphaned Land, iar în toamna anului 2016 au pus în scenă un spectacol deosebit în cadrul ProgPower Europe. Subterranean Masquerade a participat de asemenea la un mini-turneu alături de Votum (Polonia) și Chaos Divine (Australia), încântând un public numeros din Germania, Olanda, Franța, Danemarca și Marea Britanie.


*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.
* Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet/abonament valabil.
* Copiii cu vârsta peste 7 ani și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

Best WordPress Themes