Coș

Dirty Shirt & Ansamblul Folcloric Național Transilvania – ANULAT

Locatie eveniment: Centrul Vechi din Baia Mare
Adresa: Baia Mare

În urma noilor măsuri luate împotriva epidemiei de Coronavirus (Covid 19) la nivel de Baia Mare, organizatorii evenimentului au decis ca acest eveniment sa se anuleze (cititi comunicatul mai jos). Am sperat pana in ultima clipa ca situatia actuala se va imbunatati, din pacate acest lucru nu s-a intamplat.
AmBilet.ro, in calitate de agentie de ticketing, va redirectiona (automat) catre dvs. contravaloarea biletelor achizitionate. Luati in considerare faptul ca traseul banilor poate dura in jur de 7 zile.

Comunicatul organizatorului:
„ Cu ocazia intrunirii comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunarilor publice la nivelul municipiului Baia Mare, se anunta anularea avizelor pentru adunarea publica organizata de Ansamblul Folcloric National Transilvania, pentru evenimentul „Dirty Shirt & Ansamblul Folcloric National Transilvania” din data de 17 octombrie.

Biletele pot fi achizitionate online, la următoarele prețuri:
10 lei Acces general – Sold Out!
Evenimentul va respecta toate restricțiile impuse la perioada respectivă.
Taxa de procesare: 1,5 lei

După ce Dirty Shirt a aniversat 25 de ani de activitate printr-un concert la București (25 Dirty Years – Pandemic Special), iată că fanii din Baia-Mare au acum ocazia să sărbătorească ”Nunta de Argint” a trupei în cadrul unui eveniment special: Toamna Maramureșeană.
Eveniment va avea loc în data de 17 octombrie 2020, în Centrul Vechi din localitatea Baia-Mare, începînd cu ora 19.00.

De menționat faptul că în cadrul acestui recital, Dirty Shirt va susține un program special alături de Ansamblul Folcloric Național Transilvania din Baia Mare (vor urca pe scenă peste 20 de artiști), în deschidere fiind invitată formația Ska-nk.

Organizatorii doresc să anunțe că acest eveniment va respecta distanțarea socială și toate restricțiile impuse de autorități.

* Copiii cu vârsta până în 7 ani, inclusiv, au acces gratuit – cu însoțitor posesor de bilet valabil.
* Copiii cu vârsta peste 8 ani, inclusiv, și până în 16 ani au nevoie de bilet la preț întreg și de însoțitor.

Best WordPress Themes