Coș

De ziua ta, femeie! – Ion Suruceanu @No Limit, Buzau

Locatie eveniment: No Limit Club, Buzău
Adresa: Bulevardul Nicolae Bălcescu 36, Buzău

Biletele pot fi achizitionate online pe AmBilet.ro aici:
80 lei – Cat I (in primele randuri)
60 lei – Cat II
Număr limitat de bilete.
Important! După achiziționarea biletelor pentru rezervarea locurilor vă rugăm să sunați la numarul 0723.429.264!
Taxa de procesare: 5%/ bilet

👉 Miercuri, 16 martie ora 19:30, la Club No Limit din Buzau concertul lui Ion Suruceanu.

„De ziua ta, femeie!” îl va aduce la Buzău pe îndrăgitul cântăreţ Ion Suruceanu, cu minunatele sale melodii.
Interpretul de muzică uşoară Ion Suruceanu s-a născut pe 9 septembrie 1949, în localitatea Suruceni, Ialoveni. După absolvirea şcolii din sat, şi-a continuat studiile la Colegiul de Muzică „Ştefan Neaga” (1964-1967), unde a studiat pianul şi fagotul. În acea perioadă, a fost invitat ca solist în formaţia „Noroc”, condusă de Mihai Dolgan. Ulterior, timp de zece ani, a activat în diferite formaţii muzicale: 1970-1973 – interpret în orchestra de muzică uşoară „Bucuria”, în 1974 – solist al formaţiei „Contemporanul”. A lansat albume, a înregistrat sute de piese și a cutreierat multe ţări. Este Artist al poporului (din 1990) şi Cavaler al Ordinului Republicii (din 2004).
Interpretul îşi selectează piesele îndrăgite cu multă pasiune, unele din ele sunt interpretate ani sau decenii la rând, devenind şlagăre îndrăgite, pentru altele îşi compune singur textele. Pe parcursul anilor, a colaborat cu mulţi profesionişti şi compozitori importanţi.
Între 1994 şi 1998, datorită popularităţii sale, a fost ales deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Într-un interviu, Ion Suruceanu mărturiseşte: „De 20 de ani, nu pot scăpa de porecla „Celentano din Moldova” ori „Celentano sovietic”. Am căpătat-o, nu cu ajutorul melodiei „Nezabudka”, ce are mai bine de douăzeci de ani, ci a compozitorilor cu care am colaborat. Când mi-a dat piesa „Nezabudka”, Veaceslav Dobrînin nu ştia că va deveni un hit”. Printre melodiile pe care tot românul le fredonează se numără „Ce seară minunată!”, „Cumpăraţi flori!”, „Ninge floarea de tei” sau „Sărut, femeie, mâna ta!”.
*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

 

Best WordPress Themes