Coș

Recital Daria Parkhomenko ✦ Concursul International George Enescu Sibiu

Locatie eveniment: Sala Thalia, Filarmonica de Stat Sibiu
Adresa: Str.Cetatii 3-5, Sibiu 550160

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
50 lei – Bilet Acces o zi
25 lei – Bilet Acces o zi Elevi/Studenti/pensionari/abonați ai Filarmonicii Sibiu (insotite de dovada carnet de elev/student/talon pensie)
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
==================================================
Recital Daria Parkhomenko ✦ Concursul Internațional George Enescu Sibiu

Daria Parkhomenko, pianistă de origine rusă, este câștigătoarea Concursului Internațional George Enescu din București, ediția 2018. Tânăra artistă va susține un recital de excepție în cadrul Concursului Internațional George Enescu Sibiu.
📅 Data: 17 Septembrie 2022, 🕢 Ora: 19:00
📌 Locatie: Filarmonica de Stat SibiuSala Thalia
______
✦ PROGRAM
Franck Prélude, Fugue et Variation, Op.18
Schumann Fantasiestücke op.12
Pauză
Enescu Sonata 1 op.24
Rachmaninov Variations on a Theme of Corelli, Op.42

✦ BIOGRAFIE
Daria Parkhomenko este câștigătoarea Concursului Internațional George Enescu din București, ediția 2018, la secțiunea pian. Daria s-a născut în Rostov-pe-Don, Rusia. A început să cânte la pian la vârsta de 4 ani. A studiat la Colegiul Special de Muzică din cadrul Conservatorului de Stat Rahmaninov cu prof. Sergei Osipenko și continuă în prezent studiile cu prof. Stepan Simonian la Universitatea de Muzică și Teatru din Hamburg și la Școala de Muzică din Fiesole, Italia, cu prof. Eliso Virsaladze.
Daria este laureata mai multor concursuri internaționale de pian, între care Concursul de Pian de la Sendai, Japonia (premiul al III-lea și premiul publicului, 2019), Concursul de Pian СlaviCologne (premiul al II-lea, 2019), Concursul In musica din Roma (premiul al II-lea, 2018), La Palma d’Oro din San Benedetto del Tronto, Italia (premiul al III-lea, 2018), Concursul Pietro Iadeluca din Carsoli, Italia (premiul I, 2017), Concursul Mendelssohn de la Berlin cu Piano Trio HON (premiul al II-lea, 2017), Concursul de la Tallinn (premiul al III-lea, 2016), Concursul Nuova Coppa Pianisti la Osimo, Italia (premiul al II-lea, 2016), Concursul Hamburg Composers (premiul I, 2016), Concursul de Pian M.K. Čiurlionis în Vilnius (premiul al II-lea, 2015), Young Talents of Russia la Moscova (premiul I, 2009), Concursul de Pian Blütner la Kaliningrad (premiul al III-lea, 2007).
Daria susține recitaluri și concerte cu orchestra în săli importante din Rusia, Europa, Taiwan, Japonia, SUA. A cântat la Teatrul Mariinsky (St. Petersburg), Laeiszhalle din Hamburg și Sendesaal Bremen (Germania), Sala Mare a Filarmonicii Naționale din Vilnius (Lituania), Ateneul Român din București. A participat la Festivalul Internațional Faces of modern pianism (St. Petersburg, Rusia), Festivalurile Schleswig-Holstein și Mecklenburg-Vorpommern (Germania). Ca solistă a cântat cu ansambluri precum: Orchestra Filarmonicii din Sendai (Junichi Hirokami), Orchestra Filarmonicii din Rostock (Wojciech Rajski), Orchestra Filarmonicii George Enescu (Vassily Sinaisky), Orchestra de Cameră din Londra (Ignat Solzhenitsyn), Orchestra Filarmonică Națională a Lituaniei (Modestas Barkauskas), Orchestra Națională din Tallinn (Arvo Volmer), Orchestra din Kaunas (Jung Park), Tainan Artists Orchestra (Ching-Ming Lu), Roma Tre Orchestra (Mikhail Kirchhoff).
Concertele ei au fost difuzate de NDR și Deutschlandradio Kultur (Germania), LRT Klasika și Delfi (Lituania), 2R Studio (Italia).
A participat la cursuri de măiestre susținute de Alfred Brendel, Dmitri Alexeev, Michel Béroff, Grigory Gruzman, Vladimir Ovchinnikov, Anna Vinnitskaya, Lev Natochenny, Matthias Kirschnereit, Elisabeth Leonskaja, Hamish Milne, Balázs Szokolay, Pavel Nersessian, Severin von Eckardstein, Janina Fialkowska, Henri Sigfridsson.
______
Eveniment organizat de Asociația Culturală Play.
Cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu.
Parteneri: Artexim, Filarmonica de Stat Sibiu

Best WordPress Themes