Coș

Dana Florian | Turneu electoral – premieră @ The Pub Universitatii


Data: 22.03.2024/ 🕣 Ora: 20:00
📌 Locatie: The Pub Universitatii, București
🏠 Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sect.3
📧 Eveniment

Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Acces in 22.03.24
Max: 150
Min: 1
Step: 1
60,00 lei
Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
60 lei – Acces
După achizitionare biletelor vă rugăm să sunaţi pentru REZERVAREA locurilor la mese la 0728843782. Rezervarile se fac pe numele celui care a achizitionat biletele, acesta poate face rezervare DOAR pentru biletele achizitionate .
Prin achizitia biletului va oferiti acordul de a imparti masa cu alte persoane.

__________________________

Turneu electoral – premieră

Dacă nu ați găsit răspunsul la întrebarea ,,Eu cu cine votez?”, votați cu Dana Florian, Elena Albu și Iulia Bădulescu, trei cantautoare plecate în ,,Turneu electoral”.
Spectacolul este un stand-up musical plin de umor, căci vorbim despre o campanie electorală în toată regula, cu băi de… mulțime/public, prezentarea platformei program, proiecte de țară și promisiuni electorale.
Spectacolul dezbate problematici electorale esențiale: inteligența artificială în viitorul politicii românești; naturalizarea șaormei în contextul politicii globale; abordarea pluridisciplinară a elementelor de sorginte capitalistă; viziunea economică asupra lipsei de viziune și, mai ales, etcetera.
Premiera va beneficia de participarea extraordinară și entuziastă a doamnei Irena Boclincă, interpretată magistral de Viorica Dăncilă (sau invers).

Vă așteptăm la vot!

🌟 🎉🕺 Vă așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună la The Pub Universitatii!

Best WordPress Themes