Coș

Dana Florian & Baietii din Basarabia @The PUB Universitatii

📅 Data: 30.03.2023 / 🕢 Ora: 20:00
📌
Locatie: The Pub Universitatii
📬 Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3
Eveniment Facebook
Filters Sort results
Reset Apply
Tip bilet
Cantitate
Pret
Comand
Acces in 30 martie
Max:
Min: 1
Step: 1
60,00 lei
Preturi si detalii despre categoriile de bilete:
🎫  50 lei – Acces presale (reducere pentru primele bilete)
🎫  60 lei – Bilet acces
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.**Taxa de procesare nu este returnabila.
___________________
📌 
Cantautoarea Dana Florian este îndrăgită de public atât pentru vocea sa „jazzy” cu o multitudine de nuanțe, cât și pentru versurile cu substrat și umor fin. Cu două albume la activ –  „Natural” (2019) și „Ea știe” (2021) –  Dana confirmă un stil artistic nonconformist și o manieră scenică dezinvoltă, plină de farmec și energie.

Folk Grup Basarabia – din Drochia (nordul Basarabiei), compus din Alexandru Tîrșu (solist, bas, aranjor), Vitalie Bîrgău (solist, chitară acustică), Vladimir Cudrea (chitară-solo) și Petre Dolghieru (percuție), s-a remarcat în ultimii ani în Republica Moldova, ca o trupă plină de dinamism și varietate în compozițiile lor, bucurându-se de succes în festivaluri locale, naționale și internaționale.

În urma unei invitații la Drochia din 2021, Dana Florian și Folk Grup Basarabia s-au îndrăgit și au colaborat pe scenă, în Moldova, iar anul trecut, la Calafat.

Prezenți pentru prima dată la București, Folk Grup Basarania, alături de Dana Florian, propun publicului de la The Pub o seară autentică și variată în ritmuri. Pregătiți-vă de distracție!

🤘🏻

Best WordPress Themes