Coș

Dan Bittman si Marius Batu @ The Library Constanta

?Data: 15.03.2024
🕣
Ora acces: 20:30
📌 Locatie: The Library
🏠 Adresa: Răscoala din 1907, nr.4, Constanța
📧 Eveniment Facebook

Prețuri și detalii despre categoriile de bilete:
80 lei – Acces general
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
Biletele nu sunt returnabile.
___________________
⭐🎉🎧 Dan Bittman și Marius Bațu invită iubitorii muzicii rock din Constanţa la concertul caritabil Music for Autism 11 ani, vineri 15 martie 2024, ora 20.30 în The Library Constanța.
Cu acest concert încercăm să aducem primăvara printr- un un zâmbet, să răscolim amintiri din cele mai frumoase în sufletele celor prezenţi.
Concertul din 15 martie va veni în sprijinul campaniei „Music for Autism”.
11 ani de campanie, peste 65 de concerte susținute de artiști români, 5 beneficiari, 7 inaugurări, mai multe dotări și achiziții de materiale didactice și terapeutice.
Toate fondurile strânse se vor îndrepta către campania „Music for Autism”, prin care ne propunem demararea noilor proiecte din cadrul Centrelor Şcolare pentru Educaţie Incluzivă Constanţa (achiziţionarea unor materiale didactice necesare terapiilor copiilor cu dizabilităţi) și reabilitarea terenului de sport din cadrul CȘEI „Maria Montessori” Constanța.
MUSIC FOR AUTISM
Timp de unsprezece ani, nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk-pop s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei. “Music For Autism” a fost sprijinită prin concertele caritabile susținute de VAMA, Loredana Groza & Nadir, Vița de Vie, Cargo, Timpuri Noi, Berti Barbera & Nicu Patoi, Florin Chilian, Ada Milea, Desant, White Walls, Mihai Mărgineanu, Proconsul, Celelalte Cuvinte, Cargo, The R.O.C.K.
( Tribute AC/DC), CTC, Nicu Alifantis, Mircea Baniciu, Emeric Imre, The Model, Zdob și Zdub, Ionuț Micu & Adrian Naidin, Taxi, Phoenix, Provincialii, etc.
Campania “Music for Autism”, un proiect început în 2012 cu scopul de a sprijini copiii cu autism și alte dizabilități, care s-a bucurat încă de la început de succes devenind astfel proiectul umanitar pe poziție fruntașă cu reușite nenumărate.
Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă – contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.
Detalii se găsesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/
Biletele se achiziționează astfel:
https://m.iabilet.ro/bilete-constanta
Vă rugăm, după achiziționarea biletelor să contactați The Library Constanța, pentru rezervarea mesei.
O precizare importantă: rezervarea se va face pe numele celui ce a cumpărat biletele, pentru a se evita situații neplăcute!
Preț bilet 80 lei
Rezervări 40 744 681 681
_____________________________________________________________________________________
IMPORTANT
Minorii au acces la eveniment doar însoțiți de cel puțin un părinte.
Participarea la acest eveniment reprezintă acordul implicit pentru a folosi materiale foto/video in care puteti fi surprinsi pe platformele de social media proprii sau ale partenerilor noștri.

Best WordPress Themes