Coș

DA? – cotidianul devine tot mai comic
PREMIERA – 1 aprilie ora 20:00
O comedie despre viața de noapte a 5 prietene: secrete, adevăruri nespuse, frustrări, refulări violente…și o seară în care totul stă sub semnul: orice e posibil. Muzica live si costume incendiare! Vino să le cunoști pe Alice, Teo, Lavinia, Cristina și Ana. Poate că deja le-ai cunoscut într-una din acele seri în care ai zis : Era tîrziu! S-a întâmplat! Vreau să mă distrez! Era seara aia în care ai spus DA!

DA? este povestea alegerilor de zi cu zi care într-un mod total accidental, aparent, ne provoacă să ieșim din zona de confort. Confruntarea cu propriile opțiuni ne modifică doar în măsura în care avem capacitatea de a le înțelege și de a le accepta.

O sâmbătă seară obișnuită, 6 prietene și o clipă de neatenție transformă cotidianul într-o cursă nebună în care a spune da sau nu te poate costa totul. Spectatorii sunt invitați într-un univers fascinant marcat de umor, muzică, ironie și elemente de cabaret spre a rosti împreună cu cei de pe scenă aceeași întrebare la final: Da?Spectacol nerecomandat copiilor sub 14 ani!

Un spectacol de Andreea Iocomita
Distributia: Corina Ivanov, Stefan Mohor, Vlad Nicolici

Vă rugăm să veniţi cu cel puţin 60 de minute înainte pentru a nu întârzia începerea spectacolului. Vă mulţumim!

Program pt data de 1 aprilie:
– la ora 18:00 se servește Cina
– la 20:00 începe spectacolul
LOCATIE: Teatrul InDArt – Intrarea Grozavesti (Soseaua Grozavesti, nr 82), la 3 minute de Metrou Grozavesti – Sala Mare din club QUANTIC

Pret bilet online (print@home)  25 lei.
Biletul poate fi prezentat la intrare (unde se va scana codul QR) în varianta printată sau direct de pe telefonul mobil / tabletă.

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes