Coș

Locatie eveniment:  Poiana Golului, Reșița
Adresa: str. Poiana Golului, Reșița, jud.Caras Severin

Biletele pot fi achizitionate online aici, la următoarele prețuri:
150 lei – Abonament Presale pt 3 zile (preţ până pe data de 15 martie, inclusiv) SOLD OUT!
180 lei – Abonament Normal pt 3 zile
(preţ valabil in perioada 16 martie-01 aprilie, inclusiv) SOLD OUT!
200 lei – Abonament pe 3 zile redus de Paste
(preţ special valabil in perioada 19 aprilie – 03 mai, inclusiv)
250 lei – Abonament 3 zile
(preţ valabil in perioada 04 mai-05 iulie, inclusiv)
100 lei – Bilet de o zi (valabil pt o zi in oricare dintre cele 3 zile de festival)
          Incepand cu 05 iulie ora 08:00, biletele se pot procura doar la punctele fixe din Reșița!!!
„Custom Festival” upON Reșița City va avea loc în 5-6-7 iulie 2019 /“A BIG next step for 2020”
========================================================
Uriah Heep, The Rasmus, Doro, UDO, Massive Wagons, Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra, Alternosfera, Celelalte Cuvinte, Alex Calancea, Gândul Maței, Byron și mulți alții.
Custom Reșița e emoție pură. E renașterea din propria cenușă a unui oraș care a fost etalon al industriei românești; e fostul oraș industrial cu împrejurimi spectaculoase, care dorește să-și revendice locul printre orașele de interes turistic ale României. Reșița are cel mai mare potențial turistic al României, în momentul de față, cu o zonă a munților Banatului prea puțin exploatată din acest punct de vedere.
Festivalul e o reacție directă a celor care înțeleg că moștenirea industrială poate fi combinată cu speranța pentru un viitor frumos – o reconversie de la industrie la artă printr-un festival construit în jurul celui mai complet și complex gen muzical care există: rock-ul. De la rock-ul clasic pe care tinerii anilor `80 îl ascultau în grupuri de prieteni, ascunși în apartamentele comuniste, până la rock-ul progresiv al zilei de azi, care reprezintă exprimarea unei libertăți câștigate cu greu, trecând prin alternativ sau surf rock – pe toate le vom vedea între 5 și 7 iulie, în Poiana Golului care veghează peste Reșița.

Locating the festival…ON! Poiana Golului Reșița
It’s about to rock the floor! | #ROCK pe un platou panoramic deasupra Reșiței
Un TĂRÂM de poveste în care te conectezi cu oamenii și cu muzica din jurul tău iar experiența pe care o trăiești aici devine un film:  tineri îndrăgostiți sau găști de prieteni, retrase din activitatea urbană, sunt una cu locația, creându-și momente într-un view memorabil, la cea mai înaltă cotă panoramică.
Într-o piață în plină dezvoltare la nivel de evenimente, am creat un Eveniment NOU! DAR … cu un background puternic.

Live Loud for the Young and Old
Ideea festivalului îl reprezintă pe omul liber, care simte și gândește, care nu este îngrădit de norme,  în strânsă legătură cu muzica de caliate și natura, deasupra unui oraș industrial cu o istorie la nivel mondial. 

#ROCK
Oldies but goldies are about to meet the NEW!
Young feat Parents & Grandparents
Custom Festival este un eveniment care nu ține cont de concurență și nu este reticent față de ea, din contră, o acceptă ca upgrade de țară! Atragem Generații noi, încurajați de valori reale: părinți și părinti ai părinților, generații diferite la un loc, împărtășind nu doar muzică ci mai ales experiență, indiferent de trend, stil sau vârstă. Urcăm un public urban într-un mediu natural, departe de un basic festival, înconjurat de activități creative și trupe de rock ce au creat istorie.

Togetherness
Target-ul tânăr devine conducător de valori păstrâd spațiul dintre TIMPuri!
Noi TOȚI suntem implicați emotional din propria noastră experiență ca organizatori, producători, sponsori, voluntari, artiști sau pur și simplu iubitori de rock,  pentru un eveniment în continuă dezvoltare în clasa DE TOP.

About #CMR2019
Custom Concepts | Custom Stories | Custom Rock for Custom People
Îmbrățișăm și venerăm ENERGIA care pulsează prin mulțime și unește într-o armonie perfectă oameni care altfel nu s-ar fi cunoscut,  FOCUL pe timp de noapte, înălțător și atractiv, ROCK-ul, o împletire de ritmuri și stiluri, acel AUTENTIC care pune în mișcare două elemente esențiale: mintea și sufletul.

Un pas de conștientizare! Pentru implicare și educare!  Un event creator de emoție virală, contagioasă!
Împărtășim curajul de a exprima o stare de moment și un sentiment de prietenie, o ideologie, o emoție,  o cale, dorința de CUSTOM, de schimbare, de a fi altfel.

Educativ  |  Inspirațional  |  Real  |    exSPREss
The BUS  |  The Main Stage  |  Fire Camp / Cultural ZONE  |  Custom Sports and Games  |  Art Bazaars  |  Expo ARTS  |  Relax & Chill Zone  |  WorkShops  |  Camping Zone  |  Food Court  |  Harley D. BAR  |  Mad Piano Vinyl Market and Dj’s  |  Bălăceala & Recharging  pe  Lacul Văliug,  Lacul Secu, Gărâna&more
 ========================================

*Toate prețurile includ taxa de ticketing și taxele locale.

Best WordPress Themes