Coș

2022 Cum poate fi asta Iubire? (teatru)

Cum poate fi asta Iubire?

Locatie eveniment: sala Cinema Europa
Adresa: Calea Mosilor, nr 127, sector 2[/one_fourth]

Biletele pot fi achizitionate online aici:
50 lei – Normal Ticket, alegeti mai jos ziua reprezentatiei // Acces: 20:00
Taxa de procesare: 6% / bilet.
*Important: Număr limitat de bilete!

Cum poate fi asta iubire?
Text: Bogdan Gagu
Regia: Silvia Gagu
Distribuția: Bogdan Gagu, Maria Costeschi, Marina Fluerașu
Muzică: Daniel Simion
Foto: Bogdan Ionescu

DESCRIERE
De multe ori ne întrebăm dacă iubirea ce o trăim e pentru totdeauna și ne construim garanții în suflet și în minte, spunându-ne că de data asta nimic nu va interveni în planurile noastre!
Dar dacă viața are alte planuri? Dacă începe să se joace și să ne răscolească inimile până la nebunie? Și totuși, dacă dincolo de nebunie se ascunde o altă iubire, poate ultima sau poate doar o proiecție a tuturor iubirilor perfecte?
Spectacolul ne dezvăluie sacrificiul unui om și imposibilitatea de a înlocui o iubire cu o altă iubire. Un triunghi conjugal care depășește bariera dintre lumi!

„Participând la evenimentele organizate de Teatrul InDArt sunteți de acord cu partajarea datelor dumneavoastră de contact cu Asociația Culturală InDArt, cu scopul de a vă putea plasa pe locurile corespunzătoare și a vă putea notifica în caz de urgență, conform regulilor GDPR.”

Accesul se face cu 15 de minute înainte de ora programată a spectacolelor. Locurile și bilete își pierd valabilitatea cu 10 minute înainte de începerea spectacolelor. Pentru a evita neplăcerile vă rugăm să respectați programul. În cazul întârzierilor justificate contactați Teatrul InDArt menționând întârzierea și rugând a vă păstra locurile și biletele valabile. Spectacolul poate începe cu o întârziere de maxim 7 minute datorită pregătirilor tehnice necesare desfășurării spectacolului în condiții optime. Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile (și orice alte echipamente care ar putea deranja spectacolul).
 ========================================

*Toate prețurile includ taxele locale și nu includ taxa de ticketing.

Recomandări:

Sorry, no posts were found.

Best WordPress Themes