Coș

Cum am dresat un melc pe sanii tai de Matei Visniec

Locatie eveniment: Teatrul de vara Jean Constantin
Adresa: str. Republicii, Techirghiol

Biletele pot fi achiziționate de pe www.AmBilet.ro la următoarele prețuri:
Bilet cu loc: 50 lei
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.
Sambata 06 august, ora 20:00, vă așteptăm la teatru!
Cum am dresat un melc pe sanii tai de Matei Visniec

“Cum am dresat un melc pe sanii tai” de Matei Visniec este o tragicomedie jucausa, ce urmareste destinul celor doua personaje, El si Ea, Eternul El si eterna Ea prin povestea lor de dragoste, care este una aparte, dar totusi foarte cunoscuta noua.
Spectacolul este o abordare inedita a relatiilor umane,o redescoperire a sufletului uman, care ne va umple sufletul de o bucurie imensa.
Nu lipseste romantismul, poezia, viul, adevarul universal, visul si visarea ocupand un loc extrem de important . Devenim parca mai putrnici si mai curajosi daca avem puterea de a visa si asta a facut si Matei Visniec cu acest text remarcabil.
“Cum am dresat un melc pe sanii tai” de Matei Visniec este plina de o poezie speciala, in care umorul fin are un rol important si dinamizeaza personajele.
Dublul apare in fiecare dintre noi, in corpul si mintea noastra fiind cel putin inca o persoana, care este de fapt in visele noastre. Astfel, creionam o alta lume, poate mai frumoasa, poate mai armonioasa, poate mai buna,o lume in care suntem liberi si fericitiI,in care suntem asa cum ne-a facut universul.
Visul este poarta noastra spre libertate si doar cei curajosi lasa poarta deschisa. Noi am deschis-o si speram sa intre cat mai multi doritori pe ea.

Mona Gabrilas: “Textul m-a captivat din primele clipe, o muzicalitate aparte a cuvintelor, o incursiune in alta lume, a imaginatiei,a viselor…mi-am dorit imediat sa o montez si asta s-a si intamplat, am avut avanpremiera pe 30 iunie 2012”

Matei Visniec a vazut spectacolul si a lasat cateva randuri ca amintire cu privire la acest spectacol ” Eu Calul Troian ,Matei Visniec am intrat definitiv in misterul acestui frumos spectacol”.

Spectacolul este organizat de Syarela Arts.

Best WordPress Themes