Coș

CORTES – concert lansare „INDEPENDENT”@ The Pub Universitatii


Locatie eveniment: The PUB Universitatii
Adresa: Bd. Regina Elisabeta 9, Sector 3 Bucuresti

Biletele pot fi achiziționate exclusiv de pe www.AmBilet.ro:
40 lei – Acces
*Toate prețurile includ taxele locale si nu includ taxa de procesare.
**Taxa de procesare nu este returnabila.

?Cortes
Data: Sambata 4 iunie 2022
Ora: 20:30
Locatie: The Pub Universității
Eveniment Facebook
___________________

Cine este Cortes?
Cu siguranta multi dintre voi v-ati pus aceasta intrebare. Ei bine, Cortes este un artist de hip-hop mai aparte, alegand piese care contrazic tiparul clasic al acestui gen muzical, afisand o latura sensibila in versurile si beat-urile sale.
Cortes s-a remarcat ca artist solo in 2013, odata cu aparitia hitului „Vedeta mea”, realizat in colaborare cu
Connect-R. Cei doi au mai lucrat impreuna la piesele „Sweet 16”, “Geneza”, “Bani cu dobanda” si “Scrisoare pentru presedinte”.
Mai apoi, in 2015, impreuna cu Andreea Balan, a lansat piesa „Uita-ma”, produsa de David Deejay, Chris Mayer si Adi Cristescu, piesa care a fost prezenta timp de 14 saptamani in Top 10 Media Forest.
Dupa accea au urmat alte colaborari de succes, cu Lora (“Puncte-puncte”), What’s Up (“Haimana”), Mellina (“Sa nu spui ca nu ti-am zis”), Bianca (“Fara ea, fara el”).
Artistul a ales sa contrazica inca o data tiparele clasice ale hip-hopului, piesele sale avand o amprenta personala si inedita prin modul in care combina elemente extrase din mai multe genuri muzicale.
„Pasiunea mea pentru muzica a aparut inca de cand eram mic, tin minte ca in primii ani de scoala eram de-a dreptul fascinat de melodiile lui Michael Jackson, imi cumparasem multe casete cu el si de-abia asteptam sa ajung acasa sa le ascult.
Ulterior am descoperit muzica rap si incet-incet casetele cu Michael au fost inlocuite de cele cu The Fugees, Rakim, Nas, Gang Starr, Big Daddy Kane, A Tribe Called Quest si alti „pionieri” ai genului. La un moment dat, tot ascultandu-i pe ei, mi-am dat seama ca trebuie sa incerc sa fac si eu asta, iar restul e istorie”, povesteste Cortes despre inceputurile lui in muzica.
In 2020, Cortes pregateste lansarea primului sau album full-length, “Inger si demon”, de pe care a aparut deja primul single, “Pastile de iubire”, o colaborare cu Amna si “Zeama” in colaborare cu Rashid, Jon Baiat Bun, Arkanian si Jianu.Urmeaza piese precum”Pauza”, „Norocos” si „Inger si Demon”, piesa solo ce poarta si titlul albumului.
Rezervari: 0728843782
Best WordPress Themes